De winkel van Hoorhetgoed

Naast onze online winkel, heeft Hoorhetgoed.nl sinds 2016 ook een fysieke winkel. U vindt onze winkel in Heythuysen (Limburg). Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk te bereiken en er is volop (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Naast onze landelijke audicien-aan-huis-service, kunt u nu ook in onze winkel in Heythuysen terecht. Dit is met name voor bewoners van regio Heythuysen prettig, al hebben zij ook de keuze om gebruik te maken van onze audicien-aan-huis-service. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen, we staan u graag te woord! 
 

Ons aanbod

In onze winkel kunt u terecht voor een (gratis) hoortest, volledige triage-audiometrie, otoscopie en wij zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw hoortoestel optimaal af te stellen (o.a. Aurical Free Fit). Alle producten die u in onze online winkel vindt, vindt u ook in ons pand in Heythuysen. En dit alles voor dezelfde, scherpe prijzen en onder dezelfde voorwaarden. Naast het leveren en aanpassen van hoortoestellen, kunt u in onze winkel ook terecht voor gehoorbescherming op maat. 
 

Gehoorbescherming op maat

Wij leveren gehoorbescherming op maat via ACS Custom, Pluggerz en Noizezz. Onze audicien kan u uitstekend informeren over het voor u geschikte type, de juiste demping en type filter. Hiernaast maken wij zelf zwemdoppen op maat voor het douchen en/ of zwemmen (ook voor kinderen, vanaf ca. 3 jaar). Voor meer informatie neemt u contact met ons op, of loopt u even binnen. 
 
 

Locatie

Dorpstraat 15
6093 EA, Heythuysen
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

 

Ook bekend van TV

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 0800 1202 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.