De winkel van Hoorhetgoed

Naast onze online winkel, heeft Hoorhetgoed.nl sinds 2016 ook een fysieke winkel. U vindt onze winkel in Heythuysen (Limburg). Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk te bereiken en er is volop (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Naast onze landelijke audicien-aan-huis-service, kunt u nu ook in onze winkel in Heythuysen terecht. Dit is met name voor bewoners van regio Heythuysen prettig, al hebben zij ook de keuze om gebruik te maken van onze audicien-aan-huis-service. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen, we staan u graag te woord! 
 

Ons aanbod

In onze winkel kunt u terecht voor een (gratis) hoortest, volledige triage-audiometrie, otoscopie en wij zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw hoortoestel optimaal af te stellen (o.a. Aurical Free Fit). Alle producten die u in onze online winkel vindt, vindt u ook in ons pand in Heythuysen. En dit alles voor dezelfde, scherpe prijzen en onder dezelfde voorwaarden. Naast het leveren en aanpassen van hoortoestellen, kunt u in onze winkel ook terecht voor gehoorbescherming op maat. 
 

Gehoorbescherming op maat

Wij leveren universele gehoorbescherming van Noizezz en Loop, met gespecialiseerde varianten voor het zwemmen, het luisteren van muziek  en voor tijdens het vliegen. Onze audicien kan u uitstekend informeren over het voor u geschikte type, de juiste demping en type filter. Voor meer informatie neemt u contact met ons op, of loopt u even binnen. 
 
 

Locatie

Dorpstraat 15
6093 EA, Heythuysen
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

 

Ook bekend van TV

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 0800 1202 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.