Wie zijn wij

Hoorhetgoed.nl is de eerste Nederlandse webshop die voorziet in al uw hoorwensen. Hoorhetgoed.nl is in 2012 opgericht door een ervaren audicien met een eigen en toekomstgerichte visie op de hoorzorg. Wij zijn als eerste webshop voor het gehoor de grondlegger geweest voor de toekomst: uitstekende hoorzorg, maar dan gewoon bij u thuis en wanneer het u uitkomt. 

Onze Service

Hoorhetgoed.nl staat garant voor uitstekende service. Wij werken volgens het unieke Service Cyclus Plan. U betaalt voor deze service geen voorrijkosten of andere aanvullende kosten. Bij ons krijgt u:

Voor de spelregels leest u onze algemene voorwaarden.

Kwaliteit

Hoorhetgoed.nl werkt enkel samen met gediplomeerde audiciens die zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister (StAr) en geregeld producttrainingen volgen. Wij leveren enkel producten van hoogwaardige merken en fabrikanten, voorzien van de nieuwste technologieën.

Hoorhetgoed.nl staat 24 uur per dag en 7 dagen per week online voor u en uw hoorwens klaar.

Wij horen u!

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.