Werkwijze Upgrades

Het is in veel gevallen mogelijk om uw hoortoestel te upgraden. Bij een upgrade wordt uw hoortoestel voorzien van meer geavanceerde techniek/ volledig omgeruild. Een upgrade krijgt u eerst twee weken op proef. Zo kunt u zelf ervaren of de upgrade meerwaarde voor u heeft en aan uw verwachtingen voldoet. U betaalt altijd pas achteraf. Een upgrade is echter niet geheel vrijblijvend. Als u besluit de upgrade niet aan te schaffen, brengen wij een klein bedrag* in rekening voor de gemaakt onkosten. Onze werkwijze is als volgt:

Upgrade op proef

Onze audicien komt bij u aan huis met een set ‘proefhoortoestellen’. Deze hoortoestellen hebben het gewenste technologieniveau en zijn verder gelijk aan uw eigen hoortoestellen (kleur kan afwijken). Onze audicien past deze hoortoestellen voor u aan. U ondertekent een formulier waarin u aangeeft de hoortoestellen in bruikleen te hebben. Uw eigen hoortoestellen geeft u mee aan onze audicien, die op zijn beurt zal tekenen voor ontvangst.

Na twee weken bespreekt u telefonisch uw ervaringen met de upgrade. Indien u ervoor kiest om deze aan te schaffen, stuurt de audicien uw eigen hoortoestellen op naar uw fabrikant voor een upgrade. De upgrade is vanaf dit moment definitief. Wanneer uw hoortoestellen weer retour zijn, komt de audicien deze bij u thuis afleveren. Uiterlijk zijn uw hoortoestellen meestal onveranderd. Ook de serienummers zijn ongewijzigd, waardoor de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft. Zo nodig past de audicien nog enkele instellingen voor u aan. U levert de ‘proefhoortoestellen’ weer in.

Indien u ervoor kiest om de upgrade niet aan te schaffen, dan sturen wij uw eigen hoortoestellen weer naar u op. U tekent voor ontvangst en stuurt de ‘proefhoortoestellen’ retour naar ons, met het bijgevoegde verzendetiket. Wanneer wij deze in goede staat hebben ontvangen, ontvangt u van ons schriftelijk een bevestiging hiervan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht niet langer en bel ons voor meer informatie +31 (0)85-0705152 of bekijk direct uw upgrade-mogelijkheden hieronder.

*€69,- per hoortoestel.

Loop door ons upgrade stappenplan en bekijk uw upgrademogelijkheden!

Ga naar upgrademogelijkheden

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.