Iedereen is anders Onze audicien kijkt naar uw persoonlijke voorkeuren

Aangepast op uw dagelijkse situaties, bijvoorbeeld:
gezellig tv kijken op de bank, drukke meetings of feestjes, actief sporten
of een combinatie hiervan.

ThuiswinkelWaarborg Erkende Audiciens Bekend van: RTL 4
Onze merken Klik op één van de merken voor meer informatie Oticon Widex Unitron Phonak

Ontdek waarom anderen u voor gingen

Kosteloze service Wij bieden vijf jaar lang kosteloze service aan bij u thuis of op uw werk
Aanpassingen op locatie Het instellen van uw hoortoestel doen wij bij u thuis of op uw werk
8 weken op proef Uw nieuwe hoortoestel zonder verplichtingingen uitproberen!
Voordelige prijzen Wij bieden onze producten het voordeligst van NL aan.
Adviesgesprek Uw perfecte hoortoestel Dat past bij uw leefsituatie

Wilt u weer optimaal kunnen deelnemen aan gesprekken en kunnen genieten van alle geluiden om u heen? Hoorhetgoed.nl helpt u graag verder met een geschikt hoortoestel!
Een hoortoestel kopen is namelijk een proces. Het begint allemaal bij u: hoe ziet uw persoonlijke situatie eruit en wat voor wensen heeft u met betrekking tot uw gehoor? Op basis daarvan kunt u, met de hulp van Hoorhetgoed, een hoortoestel uitkiezen dat perfect bij u en uw wensen aansluit.

Wij beschikken namelijk over een ruim en kwalitatief assortiment hoortoestellen van vooraanstaande merken. Deze merken zijn constant bezig zijn met innovatie en ontwikkeling om u een zo realistisch en prettig mogelijke luisterervaring te bieden. In combinatie met onze expertise resulteert dit in een garantie:
Wij vinden gegarandeerd het perfecte hoortoestel voor u!

Plan gratis adviesgesprek Alle hoortoestellen bekijken
Adviesgesprek Goed horen in iedere situatie met Hoorhetgoed Krijg weer kippenvel van muziek Geniet weer van muziek zoals deze bedoeld is. Uw hoortoestel wordt volledig afgesteld op uw situatie. ( dummy tekst )
1
2
3
4
5
Adviesgesprek Hoortoestel service van A tot Z Persoonlijk en transparante service

Wanneer u besluit om een nieuw gehoortoestel aan te schaffen, ontvangt u begeleiding en service van A tot Z. De audicien van Hoorhetgoed komt bij u thuis om uw gehoor op te meten en tevens uw wensen te bespreken. Zoekt u bijvoorbeeld een hoortoestel dat u ondersteunt in rustige of juist drukke situaties? Of wenst u een toestel met speciale functies, zoals het onderdrukken van tinnitus of het mooi laten klinken van muziek? Ook de pasvorm is belangrijk: kiest u bijvoorbeeld voor een onzichtbaar in-het-oor toestel, of een iets handzamer achter-het-oor hoortoestel? Wij adviseren u vrijblijvend.

Zowel voor licht als zwaar gehoorverlies hebben wij alle oplossingen en deskundigheid in huis om u weer zo optimaal mogelijk te laten horen. In ons grote aanbod hoortoestellen is er beslist een toestel te vinden dat aansluit bij uw gehoorverlies en wensen.

Plan gratis adviesgesprek
Gratis advies bij u thuis of op uw werk Door heel Nederland * Kostenloze service 8 weken op proef Aanpassingen op locatie
* Excl. de Waddeneilanden Incl. Vlaams gewest
Klanten geven ons een

reviews
Door heel NL
Bekijk de video Overtuig uzelf.
* Excl. de Waddeneilanden Incl. Vlaams gewest
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Instellen, testen en nazorg Het instellen van uw hoortoestel gebeurt bij u thuis of op het werk. Een van onze audiciens komt graag naar u toe, waar dan ook in Nederland (m.u.v. De Waddeneilanden). Vervolgens kunt u het gehoortoestel gratis en vrijblijvend testen. Eventuele tussentijdse aanpassingen worden kosteloos door uw persoonlijke Hoorhetgoed audicien uitgevoerd.
Bent u na de testperiode tevreden? Dán koopt u het hoortoestel pas en ontvangt u 5 jaar gratis nazorg. Onverhoopt niet tevreden? We gaan door met zoeken tot we het perfecte hoortoestel voor u gevonden hebben.

Kortom: wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent!
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.