Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent met uw aankopen bij Hoorhetgoed.nl. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u uw gekochte artikel retourneren. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden die wij graag kenbaar maken.


Retour voorwaarden

– "U heeft het recht om na ontvangst van de bestelling binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit kunt u doen door ons hiervan vooraf op de hoogte te brengen, maar dat is niet verplicht.

– Nadat u heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, heeft u 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren.

– Indien mogelijk het artikel retourneren in de oorspronkelijke en ongeopende verpakking.

– Vanwege redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne kunnen domes enkel geretourneerd worden indien de oorspronkelijke verzegeling niet is verbroken. Wanneer de verzegeling is verbroken, zijn deze producten uitgesloten van het herroepingsrecht en kunt u deze producten niet retourneren.

– Voor het beoordelen van batterijen en reinigingssprays is het niet nodig dat de verzegeling wordt verbroken. Als het product gebruikt is, is deze niet meer verkoopbaar, waardoor de waardevermindering 100% is.

– Wij zouden het waarderen als u de reden van uw retourzending aan ons kenbaar maakt. Dit is optioneel. Dit kan middels een briefje bij de retourzending of middels een email naar het volgende emailadres: info@hoorhetgoed.nl. Gaarne ook uw naam en bestelnummer bijvoegen.

– Retourzending gaarne voldoende frankeren.

– De retourzending kan als volgt worden geadresseerd:
    Hoorhetgoed.nl
    t.a.v. retourzending
    Doctor Deelenlaan 8B
    5042 AD, Tilburg

– Wij zullen het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst terugstorten op uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij uw retourzending hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond dat u het heeft verzonden.

– U mag het product beoordelen om te kijken of u het product wilt houden. Doet u méér dan alleen beoordelen van het product, en is er daardoor schade ontstaan, dan bent u als consument aansprakelijk voor de waardevermindering.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Graag verwijzen we u naar de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Download hier het Retourformulier.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.