Betaalmogelijkheden

Hoorhetgoed.nl biedt u verschillende betaalmogelijkheden aan. Kijk hieronder voor een overzicht en eventuele bijkomende transactiekosten:

Betaalwijze

Betaalkosten

iDeal Gratis
Bank overschrijving Gratis
Betaal achteraf + €1,50 extra kosten
Paypal Gratis
Maestro Gratis
Visa Gratis
Mastercard Gratis
American Express Gratis
MisterCash Gratis
GiroPay Gratis
SOFORT Banking Gratis

 

Extra informatie:

iDEAL

Wanneer u in Nederland woont en gebruik maakt van internetbankieren, dan is het in nagenoeg alle gevallen mogelijk om met iDEAL te betalen bij Hoorhetgoed.nl. Dit is verreweg de meest eenvoudige manier wanneer u een betaalrekening heeft bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Waarom is iDEAL zo gemakkelijk?

 

Bankoverschrijving

Na het bevestigen van uw bestelling, ontvangt u per email een betaallink van MultiSafePay. Vul daarom een recent en werkend emailadres in bij uw bestelling. Via deze link kunt u in een beveiligde omgeving uw betaling voldoen.
Let op: Wij maken gebruik van MultiSafePay voor al onze online transacties. Dit betekent dat het niet mogelijk is om het bedrag handmatig over te schrijven naar onze bankrekening. U dient gebruik te maken van de betaallink die u van MultiSafePay ontvangt.

IBAN: NL78INGB0008458568
SWIFT/BIC: INGBNL2A
t.n.v.: MultiSafepay

Belangrijk: Bankoverschrijving is niet de meest snelle wijze van betaling. U dient rekening te houden met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Hoorhetgoed.nl zal pas overgaan tot de verzending van uw bestelling wanneer het bedrag op de rekening is bijgeschreven. U ontvangt de betaalbevestiging via de mail.

Voordelen van bankoverschrijving

 


PayPal


Bij Hoorhetgoed.nl kunt u uw bestelling via PayPal betalen. PayPal is een soort digitale portemonnee voor diverse online transacties. Het is een gemakkelijke en veilige betaalmethode zonder externe hulpmiddelen zoals een randomreader of ander apparaatje. Het enige dat u bij de hand dient te hebben, zijn uw PayPal inloggegevens.

Waarom betalen met PayPal?

 

Creditcard


Wilt u uw bestelling betalen middels creditcard? Ook dit is mogelijk bij Hoorhetgoed.nl. Wij accepteren onder andere Mastercard en Visa Card. Zijn uw creditcardgegevens gecontroleerd en geverifieerd, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Pas na de levering zal uw bestelling worden belast.

Voordelen van creditcard betaling

Betaal achteraf

Betaal na Ontvangst: achteraf betaalmethode voor webwinkels De betaalmethode Betaal na Ontvangst (BnO) is een achteraf betaalmethode van MultiSafepay. Met deze betaalmethode biedt MultiSafepay webwinkels de mogelijkheid om het populaire achteraf betalen aan te bieden aan hun klanten. Daarnaast biedt Betaal na Ontvangst vanwege de eenvoudige betaalwijze webwinkels ook de mogelijkheid om verkopen via mobiele apparaten te stimuleren. Betaal na Ontvangst is ontwikkeld door MultiSafepay en biedt klanten de mogelijkheid om eerst hun bestelling te ontvangen, te bekijken en daarna pas te betalen per digitale factuur. Deze achteraf betaalmethode vergroot het vertrouwen van de klant en is zeer klantvriendelijk. Nadat de bestelling is verzonden ontvangt de klant een automatische e-mail met een betaalverzoek waarna veilig en vertrouwd betaald kan worden middels iDEAL of bankoverboeking. Betaal na Ontvangst vergemakkelijkt de werkzaamheden voor financiële afdelingen, tilt de webshop eenvoudig naar een hoger niveau en zorgt voor vertrouwen bij de consument.

Meer over Betalen

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.