Service & Hoorhetgoed.nl

Onze klantenservice staat voor u klaar en beantwoordt graag al uw mogelijke vragen. Om u op weg te helpen hebben wij onze klantenservice pagina zo overzichtelijk mogelijk opgezet. Hieronder kunt u een keuze maken uit een aantal geselecteerde onderwerpen.

Indien uw vraag of probleem niet vermeld staat, neem dan contact met ons op via e-mail, het contactformulier of de telefoon. Wij staan u graag te woord.

Aanbieding
Nog tot 1 december! Bij aankoop van een nieuw hoortoestel krijgt u 5 jaar gratis batterijen t.w.v. €200,- Plan nu een gratis hoortest en ervaar zelf het verschil.
5 jaar gratis batterijen
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 0800 1202 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Nu tijdelijk 5 jaar gratis batterijen! Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.