Klachtenprocedure

Heeft een een klacht over een product of over onze dienst, dan kunt u te allen tijde contact opnemen via het contactformulier of via info@hoorhetgoed.nl

Geef in uw bericht aub duidelijk aan om welk product het gaat en welke klacht u heeft. Wij zullen binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw klacht reageren. We streven altijd naar een vlotte en goede afhandeling hiervan.

Voor meer informatie rondom het indienen van een klacht, verwijzen we u graag door naar de website van De Geschillen Commissie

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform
(http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Aanbieding
Nog tot 1 december! Bij aankoop van een nieuw hoortoestel krijgt u 5 jaar gratis batterijen t.w.v. €200,- Plan nu een gratis hoortest en ervaar zelf het verschil.
5 jaar gratis batterijen
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 0800 1202 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Nu tijdelijk 5 jaar gratis batterijen! Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.