Ontdek wat het ultieme hoortoestel kan opleveren. Hoorhetgoed, expert in kwaliteit.
Meer informatie
Goed horen in elke situatie U kunt weer alles en iedereen om u heen horen. Gesprekken voeren, zowel in rustige als drukkere omgevingen, is geen enkel probleem. Niet alleen met degene recht tegenover u, maar ook met de mensen naast of achter u. Een gezellig diner met vrienden, een drukke verjaardag of een feestje: u hoort er weer helemaal bij.
Conference calls & vergaderingen Deelnemen aan een conference call of werkoverleg wordt gemakkelijker. Geroezemoes en mensen die door elkaar heen praten? Een slechte akoestiek in de vergaderruimte? U krijgt alles mee en kunt de gehele vergadering volgen, ook de bijdrages van collega's naast u en aan de andere kant van de tafel. U kunt zich weer een volwaardig teamlid voelen.
Muziek luisteren "Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek", aldus schrijver en dichter Hans Christian Andersen. U kunt weer volop genieten van muziek in al zijn facetten, ongeacht uw muzieksmaak. Van klassieke stukken tot moderne pop en van live gespeelde muziek tot radio of tv. Muziek wordt weer een beleving.
Groepsgesprekken Vergaderen Muziek luisteren
Kwaliteit en innovatie Wij weten dat een bij uw situatie passende oplossing voor verlies aan gehoor, uw leven zal verrijken en verruimen. Wij staan voor kwaliteit en innovatie en werken daarom uitsluitend met kwalitatief de beste A-merk hoortoestellen. Ontdek onze unieke service aan huis
Krijg weer kippenvel van muziek.| Hoorhetgoed, expert in kwaliteit. Ervaar zelf waar we toe in staat zijn
Expert in kwaliteit. Enkel A-merken waar we trots op zijn.

Soorten hoortoestellen Een hoortoestel is zeer persoonlijk. Er zijn dan ook verschillende soorten hoortoestellen met elk hun eigen voordelen. Van kleine, onzichtbare gehoorapparaatjes die helemaal in de gehoorgang zitten tot handzame achter-het-oor toestellen: afhankelijk van uw gehoor, leefsituatie en voorkeuren vinden wij het perfecte model hoortoestel voor u. Bekijk ons volledige assortiment hoortoestellen & prijzen
Deep fit hoortoestellen Diep in de gehoorgang geplaatst hoortoestel dat zorgt voor een gemakkelijke lokalisatie van geluiden. Bekijk deep fit hoortoestellen
Onzichtbaar
Een deep fit hoortoestel beschikt over alle geavanceerde technologieën, maar is tegelijkertijd ontzettend klein. Het hoortoestel kan hierdoor zeer diep in de gehoorgang worden geplaatst. Heeft u bijvoorbeeld kort haar of draagt u uw haar opgestoken? Zelfs dan zal niemand zien dat u een hoortoestel draagt.
Volledig op maat
Net zoals iedere persoon uniek is, is ook ieders gehoorgang uniek. Omdat het deep fit hoortoestel onzichtbaar in de gehoorgang wordt geplaatst, wordt de behuizing van het gehoorapparaatje volledig op maat gemaakt. De schaal wordt aan de hand van een oorafdruk vervaardigt middels moderne 3D printtechnieken. Hierdoor kunnen wij een perfecte fit garanderen en voelt u het hoortoestel niet zitten!
Titanium schaal
De schaal van deep fit hoortoestellen wordt gemaakt van medisch titanium. Doordat dit materiaal ontzettend sterk is, kan de maatwerk behuizing 50% dunner worden gemaakt dan de schaal van reguliere hoortoestellen. Hierdoor is het mogelijk om een buitengewoon discreet hoortoestel te maken. Tevens is het lichtgewicht hoortoestel uiterst duurzaam omdat het niet corrosiegevoelig is.
Watervast
Vrijwel alle deep fit hoortoestellen zijn tegenwoordig watervast waardoor het lopen in de regen geen enkel probleem meer is.
RIC hoortoestellen Een discreet hoortoestel voor elk type gehoorverlies. Verkrijgbaar in veel varianten & met accessoires. Bekijk RIC hoortoestellen
Klein en discreet
Een RIC hoortoestel heeft een zeer kleine behuizing welke achter het oor wordt gedragen. De luidspreker zelf zit in het oor en is bevestigd aan de behuizing middels een klein doorzichtig draadje. Hierdoor is een RIC hoortoestel uiterst discreet maar biedt het wel een hoge mate van comfort en geluidsversterking.
Voor vrijwel elk gehoor
Geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies omdat het is aan te passen met verschillende speakers, dome's en of op maat gemaakte schaaltjes.
Streaming mogelijkheden
Kijkt u graag televisie of telefoneert u veel? Door middel van handige accessoires kunt u geluid rechtstreeks van een mediabron naar uw hoortoestel streamen. Zodoende komt het geluid helder en duidelijker binnen. Telefoneren wordt gemakkelijker en u kunt weer optimaal genieten van een film of serie.
Oplaadbare hoortoestellen Nooit meer batterijtjes vervangen want dit hoortoestel wordt ‘s nachts opgeladen terwijl u slaapt. Bekijk oplaadbare hoortoestellen
Nooit meer batterijen wisselen
Normaal gesproken dient u hoortoestelbatterijen om de paar dagen te vervangen. Niet met onze oplaadbare hoortoestellen. Deze werken namelijk op een revolutionaire oplaadbare lithium-ion batterij. 's Nachts legt u uw hoortoestel aan de lader en 's ochtends kunt u weer een hele dag optimaal horen. Als de batterij volledig is opgeladen, gaat deze zo'n 24 uur mee. U heeft dus voldoende reserve om ook te kunnen streamen.
Discreet
Oplaadbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo is er een RIC toestel, waarbij de luidspreker in de gehoorgang zit, en een AHO toestel dat achter het oor wordt gedragen. Beide soorten zijn zeer discreet.
Voor vrijwel elk gehoor
Geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies omdat het is aan te passen met verschillende speakers, dome's en of op maat gemaakte schaaltjes.
Watervast
Vrijwel alle oplaadbare RIC hoortoestellen zijn tegenwoordig watervast waardoor het lopen in de regen geen enkel probleem meer is.
Made for iPhone / Android Verbind uw hoortoestel met uw smartphone en bedien het met een app. Telefoneren wordt gemakkelijker. Bekijk assortiment geschikt voor smartphones
Klein en discreet
Een hoortoestel dat zeer klein is, discreet gedragen kan worden én gekoppeld kan worden aan uw smartphone. Dit maakt de Made For iPhone / Android toestellen uniek. De discrete behuizing is verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren.
Koppeling met smartphone
Uw smartphone kan op unieke wijze samenwerken met uw hoortoestel. Door middel van een app kunt u de instellingen van uw hoortoestel gemakkelijk wijzigen. Tevens heeft u inzage in de gebruiksduur van de batterij. Dit zorgt voor een zeer eenvoudige bediening.
Muziek streamen
Genieten van muziek is weer binnen handbereik. Muziek wordt namelijk rechtstreeks naar uw hoortoestel gestreamd voor een optimale beleving. Het hoortoestel past zich volledig aan aan de muziek en u heeft geen last van eventuele omgevingsgeluiden.
Handsfree telefoneren
Telefoneren wordt gemakkelijker doordat het gesprek rechtstreeks naar uw hoortoestel wordt gestreamd. Zo hoort u de persoon aan de andere kant van de lijn helder en duidelijk. Handsfree telefoneren is zo dus zeer eenvoudig.
Zelf flexibel instellen
Het instellen van een hoortoestel kan lastig zijn: het is immers een zeer klein en discreet apparaatje. Wanneer het echter is gekoppeld aan uw smartphone, kunt u uw hoortoestel eenvoudig bedienen via een speciale app. Wisselen tussen verschillende programma's, het volume wijzigen en méér, allemaal via enkele tikken op het touch screen van uw smartphone.
Route navigatie via uw hoortoestel
Navigeren naar uw bestemming was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer u via de telefoon de routenavigatie opstart, kunt u deze verbinden met uw hoortoestel. De gesproken routebeschrijving wordt dan handig gestreamd naar uw hoortoestel. Hierdoor krijgt u de aanwijzingen duidelijk en helder binnen.
Ervaar uw ultieme hoortoestel nu zelf Bij u thuis of op het werk Voor perfect resultaat stellen wij uw hoortoestel bij voorkeur af in uw eigen omgeving.
Hierdoor worden vrijwel alle dagelijkse situaties beter ondervangen.
Topkwaliteit in hoortoestellen en een perfecte instelling
- Dat verschil hoort u -
© 2013 - 2022 HoorHetGoed | Juridisch | Partners | Privacy | Disclaimer | Sitemap
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.