Kent u het verschil tussen een vergoedings- en een particulier hoortoestel? Leer het verschil en kies op basis van feiten
ONTDEK HET VERSCHIL
Ontdek het verhaal achter het hoortoestel voor € 0,- De toestellen lijken sprekend op elkaar, maar er bestaat een enorm verschil in kwaliteit. Dat merkt u iedere dag weer in meerdere situaties.
Vergoedings hoortoestel
Vanaf
€ 0,-
  • U wordt geïndexeerd en beperkt in uw keuze
  • U heeft een hoor oplossing maar deze functioneert niet optimaal
  • Gedateerde technologie
  • Keuze uit voorselectie zorgverzekeraar
  • Deels vergoed door uw zorgverzekeraar
* Alleen als: u aanvullend verzekerd bent uw eigen risico verbruikt is uw audicient het compenseert
Particulier hoortoestel
Vanaf
€ 899,-
  • Keuze uit álle hoortoestellen
  • Hightech hearing waardoor u weer optimaal kunt horen
  • De nieuwste meest moderne technologie
  • Een toestel dat past bij u en aansluit bij uw leven
  • Niet altijd vergoed door uw zorgverzekeraar
Logo
9.3
U betaalt de nieuwprijs voor een verouderd toestel Is uw gehoor echt maar € 0,- waard? Ontdek onze unieke service
Groepsgesprekken Slechthorendheid wordt vaak als eerst merkbaar in een groepsgesprek. Het wordt langzaam steeds moeilijker om het gesprek te blijven volgen. De groep begint te lachen en u mist de clou. Hoe drukker de omgeving, hoe lastiger het is om écht deel te nemen aan het gesprek. Met een vergoedingstoestel zal uw gehoor weliswaar verbeteren, maar door de verouderde techniek zal deze niet in staat zijn om écht goed te schakelen tussen verschillende stemmen. Hierdoor heeft u geen natuurlijk en comfortabel geluid en blijft het een opgave om deel te nemen aan het gesprek. Een particulier hoortoestel daarentegen heeft nieuwere technologie, kan daardoor beter geluidsbronnen herkennen en daar tussen schakelen. Hierdoor verstaat u weer ieder woord, heeft u geen last meer van lawaai en u hoeft geen moeite meer te doen om het gesprek te volgen. Zo wordt een diner met vrienden, een drukke verjaardag of een feest weer écht gezellig. U doet weer helemaal mee.
Vergaderen Naarmate slechthorendheid toeneemt, raakt een werkdag langzaam gevuld met uitdagingen. Even bellen, vergaderen, informeren naar het weekend van uw collega en een gesprek in de auto: het kost allemaal steeds meer energie. Ruimtes met slechte akoestiek beginnen een probleem te worden en aan het eind van de werkdag komt u meer en meer uitgeput thuis.

Door de verouderde techniek zijn vergoedingstoestellen niet in staat om accuraat te schakelen tussen uw dagelijkse situaties. De aanwezige functies zijn veel minder geavanceerd en gedetailleerd. Hierdoor blijft goed horen u moeite kosten.

Met de huidige ontwikkelingen in hoortoestellen zijn deze uitdagingen gelukkig verleden tijd. Een goed hoortoestel analyseert en herkent dagelijkse situaties razendsnel, het onderdrukt ruis optimaal en optimaliseert spraak. Jaarlijks worden er miljoenen geïnvesteerd in het verbeteren van hoortoestellen. Het zou toch zonde zijn om aan de basis een verouderd toestel te dragen?
Muziek luisteren "Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek”. Maar wat als deze ervaring langzaam wegebt, die ene strum op de gitaar, de emotie bij dat ene woord. De muziek lijkt niet meer zo binnen te komen als deze ooit deed en waar u eerst verloren ging in uw favoriete nummer is het nu nog slechts een lied. Slechthorendheid groeit langzaam in uw leven en maakt het exact waarnemen van muziek langzaam onmogelijk. Enkel verfijnde technologie is in staat om al deze kleine details weer boven te brengen. Met een optimaal hoortoestel krijgt u pas weer écht kippenvel van muziek.
Groepsgesprekken Vergaderen Muziek luisteren
Weet u nog, 5 jaar geleden? Net zoals smartphones ontwikkelen ook hoortoestellen in zeer rap tempo. Technologie van jaren geleden is tot in detail verfijnd en ligt inmiddels mijlen ver achter op de mogelijkheden van nu. Ruis wordt beter herkend en natuurlijker onderdrukt en spraakherkenning is verbeterd en is beschikbaar in 360 graden, waardoor het toepasbaar is op meerdere sprekers in plaats van slechts één. Daarnaast zijn ook de chips talloze keren sneller geworden, waardoor er sneller en nauwkeuriger geschakeld wordt tussen situaties. De integratie met uw smartphone gaat vele malen verder dan slechts verbinden. Zo kon u vroeger uw hoortoestel bijstellen via uw telefoon, maar gaat dat nu volledig automatisch bijvoorbeeld op basis van uw locatie-gegevens. Ontdek onze unieke service aan huis
Hoorhetgoed
Géén dure winkels, dus voordeliger voor u Géén bijkomende kosten Transparante prijzen, direct online zichtbaar Zéér goedkope A-merk hoortoestellen Landelijke service aan huis, gratis én vrijblijvend 100% Gespecialiseerde audiciens Gratis het beste advies (ook aan huis) ( reviews)
Beoordeeld met een /10
Bel ons 085-0705152 (gratis)
Onze visie Hoorhetgoed maakt optimale hoorzorg beschikbaar voor iedereen. Dat doen wij door enerzijds een transparant prijsbeleid waarmee wij de aanschafkosten van particuliere hoortoestellen laag houden. Daarnaast leveren wij uitsluitend A-merk hoortoestellen omdat die beter aansluiten bij de verwachtingen die u heeft als het gaat om de verrijking van uw leven. Deze hoge kwaliteit van toestellen vraagt ook om minder onderhoud waardoor 1 controle per jaar meer dan voldoende is. Tot slot is onze visie dat een investering in hoorzorg aan huis of op het werk beter aansluit bij de verwachtingen van onze klanten. Ontdek onze service aan huis
Waarom Hoorhetgoed anders is Een hoortoestel kan de kwaliteit van uw dagelijks leven verbeteren en ervoor zorgen dat u weer actief deel kunt nemen aan de dynamiek en soms ook hectiek van het leven. Dit vergt veel van de kleine computer die achter of in uw oor geplaatst wordt. Alle gerenommeerde A-merk leveranciers van hoortoestellen investeren jaarlijks veel geld in ontwikkeling en verbetering van deze vernuftige kleine apparaten. U kunt het verschil pas heel goed merken op het moment dat u in moeilijkere situaties terecht komt. Zo worden groepsgesprekken bijvoorbeeld veel beter verwerkt door het apparaat waardoor u zich minder hoeft in te spannen en weer met plezier naar een verjaardag gaat. Ook kunnen de moderne hoortoestellen draadloos aan uw telefoon gekoppeld worden waardoor u veel meer mogelijkheden krijgt, zoals navigatie direct in uw oor of handsfree bellen.

Dit zijn allemaal voordelen die u niet krijgt als u kiest voor een hoortoestel dat door de zorgverzekeraar vaak ‘gratis’ beschikbaar wordt gesteld. Ontdek onze service aan huis
Wat onze klanten zeggen
Prijs 9.3
Personeel 9.2
Kwaliteit 9.2
Communicatie 9.3
Snelheid / levertijd 9.4
Betrouwbaarheid 9.4
Stiptheid 9.4
Nazorg & garantie 9.1
Kennis 9
reviews
Over ons Onze visie Onze service Reviews
Krijg weer kippenvel van muziek.| Hoorhetgoed, expert in kwaliteit. Ervaar zelf waar we toe in staat zijn
Expert in kwaliteit. Enkel A-merken waar we trots op zijn.

Soorten hoortoestellen Een hoortoestel is zeer persoonlijk. Als u wilt horen als van ouds is het essentieel om goed te begrijpen in welk stadium van gehoorverlies u zit. Dit vereist zoveel meer detail dan een subjectieve vragenlijst die een zorgverzekeraar gebruikt om uw gehoor te categoriseren. Er zijn talloze verschillende soorten hoortoestellen met elk hun eigen voordelen. Van kleine, onzichtbare gehoorapparaatjes die helemaal in de gehoorgang zitten tot handzame achter-het-oor toestellen.

Voor een goede analyse komt Hoorhetgoed daarom bij u langs (thuis of op het werk). We laten u de toestellen in uw eigen omgeving ervaren. Daarna krijgt u het toestel van uw keuze gratis op proef. We stellen het toestel gratis bij en vervolgens kunt u rekenen op 5 jaar gratis service bij u thuis.
Ontdek onze unieke service aan huis
Deep fit hoortoestellen Diep in de gehoorgang geplaatst hoortoestel dat zorgt voor een gemakkelijke lokalisatie van geluiden. Bekijk deep fit hoortoestellen
Onzichtbaar
Een deep fit hoortoestel beschikt over alle geavanceerde technologieën, maar is tegelijkertijd ontzettend klein. Het hoortoestel kan hierdoor zeer diep in de gehoorgang worden geplaatst. Heeft u bijvoorbeeld kort haar of draagt u uw haar opgestoken? Zelfs dan zal niemand zien dat u een hoortoestel draagt.
Volledig op maat
Net zoals iedere persoon uniek is, is ook ieders gehoorgang uniek. Omdat het deep fit hoortoestel onzichtbaar in de gehoorgang wordt geplaatst, wordt de behuizing van het gehoorapparaatje volledig op maat gemaakt. De schaal wordt aan de hand van een oorafdruk vervaardigt middels moderne 3D printtechnieken. Hierdoor kunnen wij een perfecte fit garanderen en voelt u het hoortoestel niet zitten!
Titanium schaal
De schaal van deep fit hoortoestellen wordt gemaakt van medisch titanium. Doordat dit materiaal ontzettend sterk is, kan de maatwerk behuizing 50% dunner worden gemaakt dan de schaal van reguliere hoortoestellen. Hierdoor is het mogelijk om een buitengewoon discreet hoortoestel te maken. Tevens is het lichtgewicht hoortoestel uiterst duurzaam omdat het niet corrosiegevoelig is.
Watervast
Vrijwel alle deep fit hoortoestellen zijn tegenwoordig watervast waardoor het lopen in de regen geen enkel probleem meer is.
RIC hoortoestellen Een discreet hoortoestel voor elk type gehoorverlies. Verkrijgbaar in veel varianten & met accessoires. Bekijk RIC hoortoestellen
Klein en discreet
Een RIC hoortoestel heeft een zeer kleine behuizing welke achter het oor wordt gedragen. De luidspreker zelf zit in het oor en is bevestigd aan de behuizing middels een klein doorzichtig draadje. Hierdoor is een RIC hoortoestel uiterst discreet maar biedt het wel een hoge mate van comfort en geluidsversterking.
Voor vrijwel elk gehoor
Geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies omdat het is aan te passen met verschillende speakers, dome's en of op maat gemaakte schaaltjes.
Streaming mogelijkheden
Kijkt u graag televisie of telefoneert u veel? Door middel van handige accessoires kunt u geluid rechtstreeks van een mediabron naar uw hoortoestel streamen. Zodoende komt het geluid helder en duidelijker binnen. Telefoneren wordt gemakkelijker en u kunt weer optimaal genieten van een film of serie.
Oplaadbare hoortoestellen Nooit meer batterijtjes vervangen want dit hoortoestel wordt ‘s nachts opgeladen terwijl u slaapt. Bekijk oplaadbare hoortoestellen
Nooit meer batterijen wisselen
Normaal gesproken dient u hoortoestelbatterijen om de paar dagen te vervangen. Niet met onze oplaadbare hoortoestellen. Deze werken namelijk op een revolutionaire oplaadbare lithium-ion batterij. 's Nachts legt u uw hoortoestel aan de lader en 's ochtends kunt u weer een hele dag optimaal horen. Als de batterij volledig is opgeladen, gaat deze zo'n 24 uur mee. U heeft dus voldoende reserve om ook te kunnen streamen.
Discreet
Oplaadbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo is er een RIC toestel, waarbij de luidspreker in de gehoorgang zit, en een AHO toestel dat achter het oor wordt gedragen. Beide soorten zijn zeer discreet.
Voor vrijwel elk gehoor
Geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies omdat het is aan te passen met verschillende speakers, dome's en of op maat gemaakte schaaltjes.
Watervast
Vrijwel alle oplaadbare RIC hoortoestellen zijn tegenwoordig watervast waardoor het lopen in de regen geen enkel probleem meer is.
Made for iPhone / Android Verbind uw hoortoestel met uw smartphone en bedien het met een app. Telefoneren wordt gemakkelijker. Bekijk assortiment geschikt voor smartphones
Klein en discreet
Een hoortoestel dat zeer klein is, discreet gedragen kan worden én gekoppeld kan worden aan uw smartphone. Dit maakt de Made For iPhone / Android toestellen uniek. De discrete behuizing is verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren.
Koppeling met smartphone
Uw smartphone kan op unieke wijze samenwerken met uw hoortoestel. Door middel van een app kunt u de instellingen van uw hoortoestel gemakkelijk wijzigen. Tevens heeft u inzage in de gebruiksduur van de batterij. Dit zorgt voor een zeer eenvoudige bediening.
Muziek streamen
Genieten van muziek is weer binnen handbereik. Muziek wordt namelijk rechtstreeks naar uw hoortoestel gestreamd voor een optimale beleving. Het hoortoestel past zich volledig aan aan de muziek en u heeft geen last van eventuele omgevingsgeluiden.
Handsfree telefoneren
Telefoneren wordt gemakkelijker doordat het gesprek rechtstreeks naar uw hoortoestel wordt gestreamd. Zo hoort u de persoon aan de andere kant van de lijn helder en duidelijk. Handsfree telefoneren is zo dus zeer eenvoudig.
Zelf flexibel instellen
Het instellen van een hoortoestel kan lastig zijn: het is immers een zeer klein en discreet apparaatje. Wanneer het echter is gekoppeld aan uw smartphone, kunt u uw hoortoestel eenvoudig bedienen via een speciale app. Wisselen tussen verschillende programma's, het volume wijzigen en méér, allemaal via enkele tikken op het touch screen van uw smartphone.
Route navigatie via uw hoortoestel
Navigeren naar uw bestemming was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer u via de telefoon de routenavigatie opstart, kunt u deze verbinden met uw hoortoestel. De gesproken routebeschrijving wordt dan handig gestreamd naar uw hoortoestel. Hierdoor krijgt u de aanwijzingen duidelijk en helder binnen.
Uw gehoor is zoveel meer waard dan € 0,- Ontdek het verschil tijdens een gratis advies aan huis De aller nieuwste technologie
Meting en afstelling in uw eigen omgeving
Speciaal opgeleide audiciens die de nieuwste hoortoestellen optimaal kunnen instellen
En een persoonlijke service waar u blij van wordt
- Laat ons u overtuigen -
Plan nu uw adviesgesprek
Een goed verhaal vertelt zichzelf

/10 - reviews
© 2013 - 2017 HoorHetGoed | Juridisch | Partners | Privacy | Disclaimer | Sitemap
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.