Hoe zou het zijn om te horen als vanouds? Hoorhetgoed, expert in kwaliteit.
Meer informatie
Groepsgesprekken Slechthorendheid wordt vaak als eerst kenbaar in een groepsgesprek. Het wordt langzaam steeds lastiger om het gesprek te blijven volgen. De groep begint te lachen en u realiseert dat u niet begrijpt waarom. Hoe drukker de omgeving, hoe lastiger het is om écht deel te nemen. Met de laatste nieuwe technologie kan uw hoortoestel beter geluidsbronnen herkennen en daar tussen schakelen. U verstaat weer ieder woord, heeft geen last meer van lawaai en u hoeft geen moeite meer te doen om het gesprek te volgen. Zo wordt een diner met vrienden, een drukke verjaardag of een feest weer écht gezellig. U doet weer helemaal mee.
Conference calls & vergaderingen Naarmate slechthorendheid ontwikkelt, raakt een werkdag langzaam gevuld met uitdagingen. Even bellen, vergaderen, informeren naar het weekend van uw collega en een gesprek in de auto: het kost allemaal steeds meer energie. Ruimtes met slechte akoestiek beginnen een probleem te worden en aan het eind van de werkdag komt u meer en meer uitgeput thuis. Met de huidige ontwikkelingen in hoortoestellen zijn deze uitdagingen gelukkig verleden tijd. Een goed hoortoestel analyseert en herkent dagelijkse situaties razendsnel, het onderdrukt ruis en optimaliseert spraak. Jaarlijks worden er miljoenen geïnvesteerd in het verbeteren van deze geavanceerde techniek. U kunt daar dagelijks van profiteren; met goede technologie kost horen u geen moeite meer.
Muziek luisteren "Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek”. Maar wat als deze ervaring langzaam wegebt, die ene strum op de gitaar, de emotie bij dat ene woord. De muziek lijkt niet meer zo binnen te komen als deze ooit deed en waar u eerst verloren ging in uw favoriete nummer is het nu nog slechts een lied. Slechthorendheid groeit langzaam in uw leven en maakt het exact waarnemen van muziek langzaam onmogelijk. Verfijnde technologie is in staat om al deze kleine details weer boven te brengen, samen brengen zij die muziekbeleving weer tot leven. Een optimaal hoortoestel kan u weer laten ervaren en u krijgt weer kippenvel van muziek.
Groepsgesprekken Vergaderen Muziek luisteren
De allernieuwste technologie Net zoals smartphones ontwikkelen ook hoortoestellen in zeer rap tempo. Technologie van 5 jaar geleden is tot in detail verfijnd en ligt inmiddels mijlen ver achter op de mogelijkheden van nu. Ruis wordt beter herkend en natuurlijker onderdrukt en spraakherkenning is verbeterd en is beschikbaar in 360 graden, waardoor het toepasbaar is op meerdere sprekers in plaats van slechts één. Daarnaast zijn ook de chips talloze keren sneller geworden, waardoor er sneller en nauwkeuriger geschakeld wordt tussen situaties. De integratie met uw smartphone is nóg dieper, met goed uitgewerkte apps waardoor u snel uw hoortoestel kunt bijstellen. Met een nieuw hoortoestel profiteert u van de allernieuwste technologie en innovatie. Dit maakt simpele dagelijkse bezigheden vele malen gemakkelijker en comfortabeler. Ontdek onze unieke service aan huis
Hoorhetgoed
Géén dure winkels, dus voordeliger voor u Géén bijkomende kosten Transparante prijzen, direct online zichtbaar Zéér goedkope A-merk hoortoestellen Landelijke service aan huis, gratis én vrijblijvend 100% Gespecialiseerde audiciens Gratis het beste advies (ook aan huis) ( reviews)
Beoordeeld met een /10
Bel ons 085-0705152 (gratis)
Onze visie Hoorhetgoed maakt optimale hoorzorg beschikbaar voor iedereen. Dat doen wij door enerzijds een transparant prijsbeleid waarmee wij de aanschafkosten van particuliere hoortoestellen laag houden. Daarnaast leveren wij uitsluitend A-merk hoortoestellen omdat die beter aansluiten bij de verwachtingen die u heeft als het gaat om de verrijking van uw leven. Deze hoge kwaliteit van toestellen vraagt ook om minder onderhoud waardoor 1 controle per jaar meer dan voldoende is. Tot slot is onze visie dat een investering in hoorzorg aan huis of op het werk beter aansluit bij de verwachtingen van onze klanten. Ontdek onze service aan huis
Waarom Hoorhetgoed anders is Een hoortoestel kan de kwaliteit van uw dagelijks leven verbeteren en ervoor zorgen dat u weer actief deel kunt nemen aan de dynamiek en soms ook hectiek van het leven. Dit vergt veel van de kleine computer die achter of in uw oor geplaatst wordt. Alle gerenommeerde A-merk leveranciers van hoortoestellen investeren jaarlijks veel geld in ontwikkeling en verbetering van deze vernuftige kleine apparaten. U kunt het verschil pas heel goed merken op het moment dat u in moeilijkere situaties terecht komt. Zo worden groepsgesprekken bijvoorbeeld veel beter verwerkt door het apparaat waardoor u zich minder hoeft in te spannen en weer met plezier naar een verjaardag gaat. Ook kunnen de moderne hoortoestellen draadloos aan uw telefoon gekoppeld worden waardoor u veel meer mogelijkheden krijgt, zoals navigatie direct in uw oor of handsfree bellen.

Dit zijn allemaal voordelen die u niet krijgt als u kiest voor een hoortoestel dat door de zorgverzekeraar vaak ‘gratis’ beschikbaar wordt gesteld. Ontdek onze service aan huis
Wat onze klanten zeggen
Prijs 9.3
Personeel 9.2
Kwaliteit 9.2
Communicatie 9.3
Snelheid / levertijd 9.4
Betrouwbaarheid 9.4
Stiptheid 9.4
Nazorg & garantie 9.1
Kennis 9
reviews
Over ons Onze visie Onze service Reviews
Krijg weer kippenvel van muziek.| Hoorhetgoed, expert in kwaliteit. Ervaar zelf waar we toe in staat zijn
Expert in kwaliteit. Enkel A-merken waar we trots op zijn.

Soorten hoortoestellen Een hoortoestel is zeer persoonlijk. Een goede keuze is essentieel: u zult het toestel immers iedere dag, de hele dag dragen. Er zijn dan ook verschillende soorten, merken en modellen hoortoestellen met elk hun eigen specificaties. Van kleine, onzichtbare gehoorapparaatjes die helemaal in de gehoorgang zitten (Deep fit) tot gemakkelijk oplaadbare achter-het-oor toestellen. Welk toestel het best bij u past is afhankelijk van vele factoren: de mate van gehoorverlies, de maat van uw gehoorgang, maar ook van zaken als uw baan, uw sociale leven, hobby's en voorkeuren. Op onze website vindt u ons volledige assortiment hoortoestellen. Daarbij tonen we u direct de prijs zodat u dus niet te maken krijgt met onverwachte kosten. Hieronder laten we u kennis maken met de verschillende soorten hoortoestellen. Bekijk ons volledige assortiment hoortoestellen & prijzen
Deep fit hoortoestellen Diep in de gehoorgang geplaatst hoortoestel dat zorgt voor een gemakkelijke lokalisatie van geluiden. Bekijk deep fit hoortoestellen
Onzichtbaar
Een deep fit hoortoestel beschikt over alle geavanceerde technologieën, maar is tegelijkertijd ontzettend klein. Het hoortoestel kan hierdoor zeer diep in de gehoorgang worden geplaatst. Heeft u bijvoorbeeld kort haar of draagt u uw haar opgestoken? Zelfs dan zal niemand zien dat u een hoortoestel draagt.
Volledig op maat
Net zoals iedere persoon uniek is, is ook ieders gehoorgang uniek. Omdat het deep fit hoortoestel onzichtbaar in de gehoorgang wordt geplaatst, wordt de behuizing van het gehoorapparaatje volledig op maat gemaakt. De schaal wordt aan de hand van een oorafdruk vervaardigt middels moderne 3D printtechnieken. Hierdoor kunnen wij een perfecte fit garanderen en voelt u het hoortoestel niet zitten!
Titanium schaal
De schaal van deep fit hoortoestellen wordt gemaakt van medisch titanium. Doordat dit materiaal ontzettend sterk is, kan de maatwerk behuizing 50% dunner worden gemaakt dan de schaal van reguliere hoortoestellen. Hierdoor is het mogelijk om een buitengewoon discreet hoortoestel te maken. Tevens is het lichtgewicht hoortoestel uiterst duurzaam omdat het niet corrosiegevoelig is.
Watervast
Vrijwel alle deep fit hoortoestellen zijn tegenwoordig watervast waardoor het lopen in de regen geen enkel probleem meer is.
RIC hoortoestellen Een discreet hoortoestel voor elk type gehoorverlies. Verkrijgbaar in veel varianten & met accessoires. Bekijk RIC hoortoestellen
Klein en discreet
Een RIC hoortoestel heeft een zeer kleine behuizing welke achter het oor wordt gedragen. De luidspreker zelf zit in het oor en is bevestigd aan de behuizing middels een klein doorzichtig draadje. Hierdoor is een RIC hoortoestel uiterst discreet maar biedt het wel een hoge mate van comfort en geluidsversterking.
Voor vrijwel elk gehoor
Geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies omdat het is aan te passen met verschillende speakers, dome's en of op maat gemaakte schaaltjes.
Streaming mogelijkheden
Kijkt u graag televisie of telefoneert u veel? Door middel van handige accessoires kunt u geluid rechtstreeks van een mediabron naar uw hoortoestel streamen. Zodoende komt het geluid helder en duidelijker binnen. Telefoneren wordt gemakkelijker en u kunt weer optimaal genieten van een film of serie.
Oplaadbare hoortoestellen Nooit meer batterijtjes vervangen want dit hoortoestel wordt ‘s nachts opgeladen terwijl u slaapt. Bekijk oplaadbare hoortoestellen
Nooit meer batterijen wisselen
Normaal gesproken dient u hoortoestelbatterijen om de paar dagen te vervangen. Niet met onze oplaadbare hoortoestellen. Deze werken namelijk op een revolutionaire oplaadbare lithium-ion batterij. 's Nachts legt u uw hoortoestel aan de lader en 's ochtends kunt u weer een hele dag optimaal horen. Als de batterij volledig is opgeladen, gaat deze zo'n 24 uur mee. U heeft dus voldoende reserve om ook te kunnen streamen.
Discreet
Oplaadbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo is er een RIC toestel, waarbij de luidspreker in de gehoorgang zit, en een AHO toestel dat achter het oor wordt gedragen. Beide soorten zijn zeer discreet.
Voor vrijwel elk gehoor
Geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies omdat het is aan te passen met verschillende speakers, dome's en of op maat gemaakte schaaltjes.
Watervast
Vrijwel alle oplaadbare RIC hoortoestellen zijn tegenwoordig watervast waardoor het lopen in de regen geen enkel probleem meer is.
Made for iPhone / Android Verbind uw hoortoestel met uw smartphone en bedien het met een app. Telefoneren wordt gemakkelijker. Bekijk assortiment geschikt voor smartphones
Klein en discreet
Een hoortoestel dat zeer klein is, discreet gedragen kan worden én gekoppeld kan worden aan uw smartphone. Dit maakt de Made For iPhone / Android toestellen uniek. De discrete behuizing is verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren.
Koppeling met smartphone
Uw smartphone kan op unieke wijze samenwerken met uw hoortoestel. Door middel van een app kunt u de instellingen van uw hoortoestel gemakkelijk wijzigen. Tevens heeft u inzage in de gebruiksduur van de batterij. Dit zorgt voor een zeer eenvoudige bediening.
Muziek streamen
Genieten van muziek is weer binnen handbereik. Muziek wordt namelijk rechtstreeks naar uw hoortoestel gestreamd voor een optimale beleving. Het hoortoestel past zich volledig aan aan de muziek en u heeft geen last van eventuele omgevingsgeluiden.
Handsfree telefoneren
Telefoneren wordt gemakkelijker doordat het gesprek rechtstreeks naar uw hoortoestel wordt gestreamd. Zo hoort u de persoon aan de andere kant van de lijn helder en duidelijk. Handsfree telefoneren is zo dus zeer eenvoudig.
Zelf flexibel instellen
Het instellen van een hoortoestel kan lastig zijn: het is immers een zeer klein en discreet apparaatje. Wanneer het echter is gekoppeld aan uw smartphone, kunt u uw hoortoestel eenvoudig bedienen via een speciale app. Wisselen tussen verschillende programma's, het volume wijzigen en méér, allemaal via enkele tikken op het touch screen van uw smartphone.
Route navigatie via uw hoortoestel
Navigeren naar uw bestemming was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer u via de telefoon de routenavigatie opstart, kunt u deze verbinden met uw hoortoestel. De gesproken routebeschrijving wordt dan handig gestreamd naar uw hoortoestel. Hierdoor krijgt u de aanwijzingen duidelijk en helder binnen.
Ervaar uw ultieme hoortoestel nu zelf Bij u thuis of op het werk Voor perfect resultaat stellen wij uw hoortoestel bij voorkeur af in uw eigen omgeving.
Hierdoor worden vrijwel alle dagelijkse situaties beter ondervangen.
Topkwaliteit in hoortoestellen en een perfecte instelling
- Dat verschil hoort u -
© 2013 - 2017 HoorHetGoed | Juridisch | Partners | Privacy | Disclaimer | Sitemap
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.