Hoorhetgoed: uw hoorspecialist

Hoorhetgoed.nl is een volwaardig hoorspecialist die u kan voorzien van informatie en advies op het gebied van gehooroplossingen en gehoorbescherming. Hoorhetgoed bestaat uit een groep gediplomeerde audiciens die u elk verder kunnen helpen met uw zoektocht naar een optimaal gehoor. Het gehoor is ontzettend belangrijk en tegenwoordig zijn er gelukkig voldoende hulpmiddelen op de markt om uw leven met gehoorverlies een stuk gemakkelijker te maken. Daarnaast kunt u bij Hoorhetgoed.nl genieten van een excellente service (bijvoorbeeld het unieke Service Cyclus Plan).

Kennis en ervaring

De audiciens van Hoorhetgoed beschikken over veel kennis en ervaring rondom het gehoor en hooroplossingen. Tevens worden er regelmatig opfriscursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de vele ontwikkeling op het gebied van hooroplossingen. Als hoorspecialist vinden we dit niet meer dan normaal. Onze kennis reikt van gehoorbescherming tot aan hoortesten en van hoortoestellen tot bijbehorende accessoires.

Als hoorspecialist willen we u graag voorzien van een gedegen advies, wanneer u hier behoefte aan heeft. Wist u bijvoorbeeld dat een piep in de oren betekent dat u gehoorschade heeft opgelopen? Ook voor festivalgangers en concertgangers is het niet verkeerd om zich te laten adviseren door de hoorspecialisten van Hoorhetgoed. We zijn u graag van dienst met advies en gehoorbescherming (op maat).

Laat u testen door een hoorspecialist

Denkt u dat u gehoorverlies heeft opgelopen? U kunt dan een audiogram laten maken om uw gehoorverlies in kaart te brengen. Op basis hiervan kan uw hoorspecialist een gedegen advies geven welke hooroplossing het beste bij u zal passen. U kunt bij hoorspecialist Hoorhetgoed beslist een hoortoestel vinden dat aan al uw wensen en eisen voldoet.

Vrijblijvend advies

Wilt u nog meer weten over wat Hoorhetgoed.nl voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of maak een afspraak. U krijgt zo spoedig mogelijk respons terug van uw hoorspecialist Hoorhetgoed.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.