Kwalitatieve hoorapparaten van o.a. Unitron, Phonak en Widex

Heeft u last van gehoorverlies en wilt u dit graag verhelpen met een hoorapparaat? Dan raden wij u zeker aan om een kijkje te nemen in ons ruime assortiment hoorapparaten. Hier kunt u vele diverse modellen vinden die allen weer over hun eigen kenmerken en kwaliteiten beschikken. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit bekende en kwalitatieve merken, zoals bijvoorbeeld Oticon, Widex en Phonak. Op deze manier biedt Hoorhetgoed u de mogelijkheid om het best passende hoorapparaat te vinden, zodat u weer optimaal kunt genieten van alle mooie geluiden uit uw omgeving.

Verschillende modellen

Hoorhetgoed.nl beschikt over een zeer divers assortiment aan hoorapparaten. Elk model heeft zijn eigen specifieke kenmerken en op basis daarvan wordt bepaald of het hoorapparaat geschikt is voor u. Eerst wordt gekeken naar de mate van gehoorverlies en uw specifieke wensen zoals bijvoorbeeld het goed kunnen horen in luidruchtige omgevingen. Ook kan worden gekeken naar de manier waarop het hoorapparaat gedragen wordt. Zo is er een achter-het-oor toestel en een in-het-oor toestel. Het achter-het-oor hoorapparaat wordt, zoals de naam al verraadt, achter het oor gedragen en middels een receiver of kabeltje wordt het geluid vervolgens naar het oor geleid. De in-ear variant wordt volledig in het oor gedragen, bijvoorbeeld in de oorschelp of in de gehoorgang.

Accessoires voor uw hoorapparaat

Behalve voor hoorapparaten kunt u bij Hoorhetgoed ook terecht voor bijbehorende accessoires. Deze kunnen worden gekoppeld aan uw hoorapparaat, waardoor u alledaagse zaken als tv kijken en telefoneren comfortabeler kunt maken. Wilt u uw hoorapparaat uitbreiden met accessoires? Laat u dan adviseren door uw audicien bij Hoorhetgoed.

Interesse?

Wilt u graag meer weten over de verschillende varianten hoorapparaten? Wilt u onze excellente (aan-huis) service ervaren en geadviseerd worden door een professioneel audicien? Dan kunt u ons contactformulier invullen, waarna we u zo snel mogelijk van de gewenste informatie zullen voorzien. U kunt ook meteen een afspraak maken middels ons afsprakenformulier.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.