Hoorapparaat kopen met 5 jaar kosteloze service aan huis

Heeft u van de KNO-arts te horen gekregen dat u last heeft van gehoorverlies en bent u daarom op zoek naar een hoorapparaat? Dan is Hoorhetgoed de ideale website om een oplossing te vinden voor uw probleem. Hier kunt u namelijk een duidelijk overzicht vinden van de verschillende soorten en merken hoorapparaten. Neem daarom snel een kijkje in dit overzicht en laat u informeren over de desbetreffende hoorapparaten.

Het aanmeten van het hoorapparaat

Een hoorapparaat werkt pas optimaal als deze in het geheel is aangepast op de drager. Ten eerste is het van belang om een audiogram te laten maken zodat uw gehoorverlies in kaart wordt gebracht en daardoor ook meteen duidelijk wordt welke hoortoestellen geschikt zijn voor u. Hierna zal Hoorhetgoed een hoortoestel aanraden en dit volledig naar uw persoonlijke wensen afstellen. Nadat uw hoorapparaat is ingesteld, kunt u het maar liefst 4 weken uitproberen. In deze periode kunt u wennen aan het hoorapparaat en tevens onvoorziene problemen ontdekken. Zo is het mogelijk dat u sommige geluiden te hard of te zacht hoort, wat als onprettig kan worden ervaren. Doordat u gratis nazorg krijgt, worden de instellingen kosteloos voor u aangepast totdat een optimaal resultaat is bereikt.

Wilt u contact opnemen?

Zodra u contact op wilt nemen, kunt u gebruik maken van het contactformulier. Via dit formulier kunt u vragen stellen en informatie opvragen. Liever meteen een vrijblijvende afspraak (bij u thuis) plannen? Vul dan het afspraakformulier in. Wij hopen dat we u zo goed mogelijk tot dienst kunnen zijn.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.