Uw persoonlijke hoorprofiel, wat is het?

Door de vele hoortoestellen en producten die te koop zijn is het overzicht zoekgeraakt. Hier maakt Hoorhetgoed.nl als eerste met het unieke Hoorprofiel een einde aan.

Wij creëren voor u een overzicht van alles wat geschikt is voor uw gehoor en uw hoortoestel. Met behulp van dit unieke en functionele profiel krijgt u inzicht in welke hoortoestellen aansluiten bij uw gehoorverlies. Heeft u al hoortoestellen, dan ziet u in één oogopslag welke accessoires en mogelijkheden passen bij uw huidige hoortoestel. Hoorthetgoed.nl is met trots de eerste online aanbieder van Upgrades. Deze Upgrades halen meer uit uw huidige hoortoestel, voor betere prestaties en meer hoorcomfort. Op basis van uw Hoorprofiel sturen wij u alleen informatie of reclamemail die relevant is voor u.

Het Hoorhetgoed Hoorprofiel samengevat:

Hoorprofiel aanmaken

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.