Goedkope hoortoestelbatterijen in elk formaat

Elk hoortoestel heeft batterijen of een accu nodig. Zo ook dat van u. Met een setje goedkope hoortoestelbatterijen op voorraad, hoeft u nooit te vrezen dat u zonder opgeladen batterijen voor in uw hoortoestel komt te zitten. Bij Hoorhetgoed.nl kunt u kiezen uit diverse merken goedkope hoorbatterijen, waaronder Audifon, Siemens, Rayovac en Power One. Alle batterijen zijn beschikbaar in alle mogelijke formaten, zodat we voor uw hoortoestel altijd passende batterijen kunnen leveren. Wilt u persoonlijk advies of hulp bij het uitkiezen van een merk of formaat batterij? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

 

De merken met goedkope hoorbatterijen

Goedkope hoorbatterijen zijn er in alle mogelijke maten. Denk aan het grote formaat, type 675 met blauwe verpakking, de veelgebruikte types 10 en 13 met respectievelijk gele en oranje verpakking, en ook type 312 met het bruine kleurlabel. Welk hoortoestel u ook heeft, een klein verfijnd toestel of een handzaam groter toestel, bij Hoorhetgoed.nl hebben we goedkope hoorbatterijen voor u. De merken waaruit u kunt kiezen, zijn:

Alle door ons gekozen merken zijn van goede kwaliteit. Wij willen immers dat u met uw hoortoestel zo optimaal mogelijk en zo lang mogelijk goed kunt horen. Daarom bieden wij alleen merken met goedkope hoortoestelbatterijen aan, die kwaliteit waarborgen en lang in uw toestel meegaan.

 

Wegwerpbatterijen en oplaadbare batterijen

Iedereen heeft andere wensen voor zijn of haar hoortoestelbatterijen. Daarom bieden wij zowel uitstekende wegwerpbatterijen die lang meegaan als goedkope hoortoestelbatterijen die oplaadbaar zijn. De oplaadbare batterijen, van het merk Power One, zijn in de aanschaf duurder. Hiertegenover staat dat deze tot 1.000 keer kunnen worden opgeladen. Uiteindelijk dus ook een voordelige keuze! De wegwerpbatterijen zijn vrij van kwik en ondanks deze 'wegwerpbaar' zijn, zijn ze onschadelijk voor het milieu. De verpakkingen met goedkope wegwerp hoorbatterijen bevatten 6 stuks, terwijl de oplaadbare verpakkingen echte sets zijn. De oplaadbare batterijen kunt u om en om opladen, zodat uw hoortoestel altijd een opgeladen batterij heeft. Wilt u zonder opladen altijd batterijen hebben om uw lege batterij in uw hoortoestel te vervangen? Dan gaat u voor de wegwerp goedkope hoortoestelbatterijen. Die kunt u namelijk altijd in uw tas of in uw zak bij u dragen!

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.