Getraind personeel

Hoorhetgoed.nl werkt enkel met gediplomeerd en getraind personeel. Het vak audicien is een beschermde titel en mag alleen gebruikt worden na het voltooien van de officiële opleiding tot audicien (MBO). Al onze audiciens zijn StAr-geregistreerd (StAr is een organisatie die de kwaliteit van het vakgebied bewaakt en o.a. bijscholingen verzorgt). Hiernaast worden onze audiciens regelmatig bijgeschoold door onze productspecialist, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Onze audiciens kunnen u hierdoor de kwaliteit bieden die Hoorhetgoed.nl belooft. 

 

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.