Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.
Voor de hoortoestellen geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. Mocht er een probleem zijn met uw hoortoestel, dan dient u allereerst contact op te nemen met onze klantenservice. De fabrieksgarantie op accessoires hangt af van het product dat u aanschaft. Zo krijgt u op vrijwel alle accessoires 12 maanden fabrieksgarantie. Op batterijen wordt geen fabrieksgarantie geleverd.
Ook op accessoires die in uw oren worden gedragen, bijvoorbeeld domes en oordopjes, wordt geen fabrieksgarantie gegeven. Sommige producten hebben een langere garantie periode. Dit staat dan vermeld op de verpakking.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.