Verzendkosten

De levering van onze bestellingen is uitbesteed aan PostNL. Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

Nederland
Besteld u 10 of meer pakjes hoortoestel batterijen? Dan betaalt u geen verzendkosten

Voor bestellingen (zonder of met minder dan 10 pakjes hoortoestel batterijen) onder de € 50,- rekenen wij € 3,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij geheel gratis. Uw bestelling is verzekerd en te volgen met behulp van een track&trace code. Het is een bewuste keuze van Hoorhetgoed.nl om ook kleinere bestellingen onder deze voorwaarden te verzenden.

Buitenland
Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen wij voor verzending naar België of Duitsland €6,95 verzendkosten. Bestellingen boven de 50 euro verzenden wij geheel gratis. Verzending naar een ander land is uiteraard ook mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice voor de tarieven.

Niet bij de buren afleveren
Heeft u liever niet dat uw bestelling bij uw buren wordt afgeleverd indien u niet thuis bent? Dit kunt u aangeven tijdens het afronden van uw bestelling. Hiervoor brengen wij € 1,- in rekening.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.