Levertijd

Hoorhetgoed.nl hanteert verschillende levertijden, afhankelijk van het product.

Accessoires
Bestellingen gedaan voor 17.00 uur worden in de regel nog dezelfde dag verzonden. U ontvangt bericht per email wanneer uw bestelling is overgedragen aan de bezorgdienst. Indien uw bestelling niet voorradig is, is de levertijd maximaal 5 werkdagen.

Hoortoestellen
Wilt u een proefperiode starten via Hoorhetgoed.nl? Afhankelijk van uw en onze planning wordt er op korte termijn een afspraak gepland voor een intake gesprek. Wij streven ernaar om de eerste afspraak binnen een termijn van 1 week in te plannen.

Tijdelijk niet op voorraad

Mocht de levertijd langer zijn dan 5 werkdagen of is een product tijdelijk niet leverbaar, dan brengen wij u hiervan op de hoogte per email of telefoon.

Niet thuis

Via de track&trace gegevens krijgt u een indicatie van hoe laat uw zending bezorgd zal worden. Indien u niet thuis bent op het moment van bezorgen, zal de chauffeur een briefje achterlaten in uw brievenbus. Een dag later zal de zending nogmaals worden aangeboden. Sommige chauffeurs zullen een zending aanbieden bij de buren. Of dit gebeurt, is afhankelijk van het beleid van PostNL. Hoorhetgoed.nl heeft hier geen zicht op.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.