Over Hoorhetgoed.nl

Bij Hoorhetgoed.nl vinden we het erg belangrijk dat u met een gerust gevoel een hoortoestel kunt aanschaffen. We zijn een professionele onderneming en dit willen we ook graag uitstralen. Daarom hebben we een betrouwbaarheidspagina gecreëerd waar u noodzakelijke informatie kunt vinden omtrent onze keurmerken en certificaten. Ook bieden we u de mogelijkheid om onze diensten en producten te beoordelen en reeds geplaatste beoordelingen te lezen. We doen er alles aan om u een goed en transparant beeld te geven van onze onderneming.

Thuiswinkelwaarborg keurmerk

Wanneer u een hoortoestel koopt via internet, dan is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt.

Bij Hoorhetgoed.nl kunt u veilig en snel een bestelling plaatsen. Wij zijn namelijk in het bezit van het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Wij houden ons dus aan alle relevante wet- en regelgeving en aan de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg het meest bekende keurmerk van Nederland. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u te maken heeft met een gedegen en betrouwbare webshop.

Veilig en vertrouwd betalen

Bij Hoorhetgoed.nl kunt u veilig betalen via verschillende betaalmethodes. Zo kunt u kiezen voor iDeal en bankoverschrijving via uw eigen bank. Tevens bieden we u de mogelijkheid om te betalen via PayPal en creditcard. Ook is het mogelijk om achteraf op rekening te betalen wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

Transparantie

Transparantie staat zeer hoog in het vaandel bij Hoorhetgoed.nl. Wij communiceren graag duidelijk en helder, zowel op het gebied van onze producten & diensten als omtrent onze onderneming. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een zo compleet mogelijk beeld krijgt van ons bedrijf. Volgens de richtlijnen die de KVK en de overheid hebben opgesteld, publiceren wij onze KVK gegevens en NAW-informatie zeer transparant op onze website. U vindt onze KVK-gegevens in onze algemene voorwaarden in dit PDF bestand.

Veilige verbinding

SSL Certificate Privacy is zeer belangrijk en wij stellen dan ook alles in het werk om uw gegevens maximaal te beschermen.

U kunt veilig hoortoestellen of andere producten bestellen bij Hoorhetgoed.nl omdat al uw gegevens zijn beschermd door middel van een veilige SSL-verbinding. Door deze beveiligde verbinding kunnen uw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen. U herkent deze verbinding aan de URL van de website: wanneer deze begint met 'https://' dan kunt u uw gegevens veilig invoeren op de desbetreffende pagina. Tevens gaan wij zeer zorgvuldig met uw gegevens om en delen wij deze uiteraard niet met derden.

Volg ons

Wij zijn te vinden op diverse sociale media platforms. Hier kunt u ons volgen om zo op de hoogte te blijven van nieuws en acties rondom Hoorhetgoed.nl. Bekijk onze pagina's op Facebook, Twitter en Google+.

Reviews

Wanneer u op zoek bent naar een hoortoestel op Hoorhetgoed.nl, dan is het natuurlijk fijn om te weten hoe eerdere klanten onze service en producten hebben ervaren. Daarom hebben we een onafhankelijke reviewpagina bij Kiyoh waar alle ervaringen en reviews worden verzameld.
> Klik hier om alle bestaande reviews te lezen.

We zouden het tevens erg waarderen als u de tijd zou nemen om uw ervaringen met Hoorhetgoed.nl te delen via Kiyoh. Met behulp van uw review proberen we onze producten en diensten telkens te verbeteren.
> Klik hier om zelf een review te plaatsen.

Snel en vertrouwd verzenden

Sommige artikelen, zoals hoortoestellen, bezorgen wij persoonlijk bij u thuis omdat wij deze graag op uw persoonlijke wensen willen afstellen.

De overige producten worden bezorgd door transporteur PostNL. Deze organisatie heeft veel ervaring in het bezorgen van pakketten en zorgt ervoor dat uw bestelling veilig en snel wordt afgeleverd. Tevens krijgt u een track&trace code zodat u zelf de status van uw pakket kunt volgen.

Wij hopen dat u zo een helder beeld heeft gekregen van onze onderneming. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of wenst u meer informatie naar aanleiding van de hierboven genoemde informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.