De audicien van Weert, wij komen bij u aan huis!

Heeft u last van gehoorverlies en wilt u uw gehoor optimaliseren met behulp van een hoortoestel? Hoorhetgoed, uw audicien in Weert, kan u van dienst zijn. Hoewel onze winkel zich in Tilburg bevindt, komt onze audicien graag bij u thuis in Weert. Zo kunnen we hoormetingen verrichten en advies uitbrengen in uw eigen, vertrouwde omgeving. Het mooie is: u betaalt géén voorrijkosten of andere kosten voor deze service. Wij bieden deze zorg gratis aan.

Wat kunnen we als audicien in Weert voor u betekenen?

Zoals reeds aangegeven, komen we bij u thuis om metingen te verrichten en u gratis en vrijblijvend advies te geven. Wanneer u een hoortoestel bij ons heeft aangeschaft, wordt het geheel op maat aangemeten door onze audicien in Weert. Vervolgens begint de 4 weken durende proefperiode zodat u het toestel optimaal kunt testen. Tevens is er een vervolgcontrole, uiteraard bij u op locatie in Weert en ontvangt u 5 jaar nazorg.

Uitstekende service

Bij Hoorhetgoed vindt u uitsluitend bekende en grote merken hoortoestellen. Hierbij kunt u denken aan Phonak, Widex, Unitron en Oticon. Daarnaast kunnen we uw hoortoestel voorzien van accessoires die uw luisterervaring ten goede zullen komen. Zo hebben we onder andere tv- en telefoonoplossingen die goed werken in combinatie met een hoortoestel.

Bezoek Hoorhetgoed in Tilburg

U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg, Noord-Brabant. In ons pand aan de Doctor Deelenlaan 8B staan professionele audiciens voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een goed advies uit te brengen. Heeft u reeds een hoortoestel, en zoekt u een audicien nabij Weert die u kan adviseren over accessoires en upgrades? Of bent u juist op zoek naar een audicien die u kan voorzien van een hoortoestel dat volledig aansluit bij uw wensen?

Bij de Hoorhetgoed winkel in Tilburg, op Hoorhetgoed.nl en bij u thuis staan we voor u klaar!
 

Vrijblijvend gesprek bij u thuisKom vrijblijvend langs in onze winkelBel me terug

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.