Audicien in Maastricht aan huis

Heeft u last van gehoorproblemen? Zijn simpele dagelijkse taken ineens niet meer zo vanzelfsprekend en kosten ze meer moeite doordat u niet meer optimaal hoort? Dan helpt onze audicien in Maastricht u graag. Ongeacht of deze gehoorproblemen zijn veroorzaakt door ouderdom of door gehoorschade (door harde muziek of geluiden uit de arbeidsomgeving), onze audicien komt graag bij u thuis in Maastricht en voorziet u van gedegen advies een een goede oplossing.

Uitgebreid, persoonlijk advies van onze audicien in Maastricht

Hoorhetgoed biedt een handige aan-huis service waar bij we bij u aan huis komen en u een uitgebreid, persoonlijk advies geven. Iedereen ervaart zijn of haar gehoorproblemen anders en die specifieke problemen kunnen worden aangepakt. Als onze audicien in Maastricht bij u langskomt, wordt allereerst uw gehoor en gehoorverlies gemeten. Dit is bepalend voor de categorie waarbinnen u valt. Aan de hand van de categorie waarin u zich bevindt, de hinder die u ervaart, uw activiteiten en uw persoonlijke wensen geeft de audicien in Maastricht u een passend advies voor een hoortoestel.

Vrijblijvend en mogelijkheid om 4 weken een toestel te proberen

Het advies van Hoorhetgoed is vrijblijvend, dus u kunt gerust na het gesprek alles laten bezinken en nadenken over hoe u uw gehoorproblemen wilt aanpakken. Mocht u dan de keuze maken om een hoortoestel aan te schaffen, dan komt onze audicien weer in Maastricht bij u aan huis om het hoorapparaat in te stellen zodat het volledig aansluit bij uw wensen. U kunt het hoortoestel vervolgens 4 weken uitproberen om te kijken of het bij u past. Dát is de service waar Hoorhetgoed om bekend staat.

Hoorhetgoed heeft een fysieke winkel in Tilburg waar u langs kunt komen, maar wij verlenen onze service dus overal in Nederland. Onze audicien komt in Maastricht en andere steden in Nederland graag bij u aan huis zodat u niet de deur uit hoeft en in alle rust uw vragen kunt stellen.

Maak eenvoudig een afspraak en wij komen bij u langs. U kunt een afspraak maken via ons formulier, u kunt het bel-me-terug formulier invullen, u kunt bellen naar 085-0705152 of u kunt contact opnemen via het contactformulier.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.