Een audicien in Eindhoven nodig?

Gehoorproblemen kunnen erg vervelend zijn en een fikse weerslag hebben op uw dagelijkse leven. Loop er dus niet te lang mee rond, maar schakel onze audicien in Eindhoven in. Gehoorproblemen zijn namelijk niet alleen vervelend voor u, ze kunnen ook gevaarlijk zijn bij bijvoorbeeld deelname aan het verkeer. Onze gediplomeerde audiciens in Eindhoven komen graag bij u aan huis om u te voorzien van de beste hooroplossing.

Winkel & aan huis service

Ondanks dat wij alleen een winkel in Tilburg (Noord-Brabant) hebben, verlenen wij onze service in heel Nederland. Hoorhetgoed werkt namelijk met het unieke Service Cyclus Plan. Iedereen in Nederland kan contact opnemen met onze audiciens, ook u in Eindhoven. U maakt eenvoudig een afspraak, online of telefonisch, en onze audicien komt naar Eindhoven toe. Bij ons bezoek krijgt u uitgebreid persoonlijk advies over het geschikte hoortoestel. Wij meten ter plaatse uw gehoor en gaan met u in gesprek over uw gehoorproblemen om zo de best mogelijke oplossing aan te meten. Iedere persoon is immers anders, dus iedereen heeft specifieke behoeften op het gebied van horen. Onze audicien-aan-huis service in o.a. Eindhoven is geheel gratis. U betaalt dus ook geen voorrijkosten.

Ruime keuze bij onze audicien in Eindhoven

Wilt u meer weten over ons unieke, gratis Service Cyclus Plan, inclusief vervolgcontroles en nazorg? Neem contact met ons op via Hoorhetgoed.nl. Wij helpen u graag. Als u wilt, sturen wij een audicien naar Eindhoven om uw gehoor te meten en advies en uitleg te geven. Onze audicien reist met alle benodigde meetapparatuur, zodat we u dezelfde professionele service kunnen verlenen die we ook in de fysieke winkel kunnen bieden.

Kies voor een compleet advies op maat door onze audicien in Eindhoven! Plan een vrijblijvende afspraak in, vul het bel-me-terug formulier in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.