Wanneer kunnen wij u bereiken?

Wij bellen u terug voor een afspraak.

Zet hieronder een vinkje, dit "ik ben geen robot" dient als beveiliging tegen spam.

Afspraak maken 

U heeft de keuzehulp ingevuld en daar zijn een paar passende hoortoestellen uitgekomen. Wij kunnen u telefonisch verder adviseren en indien gewenst, kan er meteen een afspraak worden gepland waarin onze triage audicien naar u toe komt. Er worden dan nauwkeurige metingen uitgevoerd en we brengen een aanvullend advies uit. Wij gaan er voor zorgen dat u een passend hoortoestel ontvangt dat past bij uw gehoorverlies, hoorwensen en levensstijl.

Bij u op locatie

Bij u thuis wordt het hoortoestel aangemeten. Vervolgens mag u dit vier weken gratis en vrijblijvend uitproberen. Dit traject is geheel gratis en zit bij de service van Hoorhetgoed inbegrepen. Bent u niet helemaal tevreden over het gekozen hoortoestel? Dan zorgen we voor een beter passend toestel dat u vervolgens ook weer op proef krijgt. Zo bent u er zeker van dat u een gehoorapparaat ontvangt dat u optimaal zal ondersteunen in het dagelijks leven.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.