TV oplossingen voor uw hoortoestel

Televisie kijken is een van de meest voorkomende vormen van ontspanning. Wanneer uw gehoor echter niet optimaal is, wordt een gedeelte van het plezier uit tv kijken gehaald. Dat is zonde en onnodig! Er zijn namelijk voor elk merk hoortoestel geschikte tv oplossingen te vinden die u weer laten genieten van televisie kijken. Een helder, duidelijk en prettig geluid wordt rechtstreeks naar uw hoortoestel gestuurd zodat u weer kunt genieten van uw favoriete televisieprogramma's, films en series.

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment tv oplossingen

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Televisie kijken met een gehoorapparaat

Wanneer u een gehoorapparaat heeft en televisie wilt kijken, dan kan dit eenvoudig met de juiste accessoires. Nagenoeg elk merk hoortoestel in het aanbod van Hoorhetgoed kan worden voorzien van een televisie accessoire zodat u geluid weer helder en prettig zult horen. Afhankelijk van het merk van uw hoortoestel is het mogelijk om het geluid draadloos naar uw hoortoestel te sturen. Bij andere merken is het noodzakelijk om een speciaal apparaatje te dragen zodat u het geluid goed kunt horen.

Advies op het gebied van televisie accessoires

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van hoortoestel/televisie accessoires? Laat u informeren door Hoorhetgoed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat met gehooroplossingen te maken heeft, dus u kunt een gedegen en professioneel advies van ons verwachten. We leggen u graag uit wat de verschillen zijn tussen de diverse tv oplossingen en welke het beste bij uw leefstijl zal passen.

Heeft u uw keuze gemaakt?

Bij Hoorhetgoed kunt u uw hoortoestel/televisie accessoires eenvoudig en veilig online bestellen. Uw gekozen product wordt dan zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd zodat u weer kunt genieten van tv kijken mét uw hoortoestel.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.