Telefonie oplossingen van Hoorhetgoed

Wanneer u niet meer optimaal kunt horen, is het vervelend om telefoontjes te plegen. U kunt uw gesprekspartner immers niet goed verstaan, en dat is gewoon niet prettig. Met de telefonie oplossingen in het aanbod van Hoorhetgoed is dit verleden tijd. Wij bieden u namelijk diverse telefonie oplossingen waardoor telefoneren ook mét een hoortoestel weer prettig en comfortabel wordt.  

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment telefonie

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Telefoon voor slechthorende

Bent u op zoek naar een telefoon voor een slechthorende? Wanneer u al een hoortoestel heeft, dan zullen de bovenstaande producten u beslist verder helpen. Hoorhetgoed heeft een ruim aanbod met telefoons voor slechthorende die te koppelen zijn met diverse grote merken hoortoestellen. Het toestel stuurt het geluid namelijk door naar uw (beide) hoortoestel(len), waardoor u weer optimaal telefoongesprekken kunt voeren. Het mooie is dat deze telefoons voor slechthorenden ook gebruikt kunnen worden door niet-slechthorenden. Hierdoor is het een ideale thuistelefoon!

Mobiele telefoon voor slechthorende

Smartphones kunnen een zeer welkome toevoeging zijn aan uw leven. U kunt in contact blijven met familie en vrienden, ook wanneer u niét thuis bent. Daarom heeft Hoorhetgoed ook mobiele telefoons voor slechthorende in het assortiment. Deze telefoon is niet merkgebonden en is te koppelen aan nagenoeg alle hoortoestellen.

Laat u adviseren

Wilt u weten welke telefonie oplossing het beste bij u en uw hoortoestel past? Laat u dan informeren en adviseren door Hoorhetgoed. We helpen u graag met een gedegen advies, waardoor u een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak, of bestel uw telefonie oplossing rechtstreeks in onze webshop.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.