Bekijk hieronder ons gehele assortiment accessoires

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Diverse hoortoestel accessoires

Uw hoortoestel is een onmisbaar hulpartikel in uw leven. Haal nu nóg meer uit uw hoortoestellen door deze te koppelen met diverse accessoires, bijvoorbeeld op het gebied van telefonie en televisie. Ook kunt u hier terecht voor het kopen van reinigingsmiddelen die zorgen voor een langere levensduur van uw gehoorapparaten. Batterijtje leeg? Dit is geen enkel probleem, want Hoorhetgoed heeft een ruim assortiment hoortoestelbatterijen voor élk merk hoortoestel. Bekijk het complete aanbod accessoires in de onderstaande categorieën.

Heeft u hulp of advies nodig bij de keuze van de juiste accessoires, batterijen of reinigingsmiddelen? We helpen u graag. Neem contact op met Hoorhetgoed.  

Voor alle hoortoestellen

Onze accessoires zijn niet beperkt tot één merk. U kunt hier namelijk terecht voor een ruim assortiment accessoires voor een aantal verschillende grote merken, bijvoorbeeld Phonak, Widex, Oticon, Starkey en Unitron. De uitgebreidere functies staan garant voor een betere luisterervaring in tal van specifieke situaties, bijvoorbeeld bij het telefoneren en televisie kijken.

Langere levensduur

Om de levensduur van uw hoortoestellen te verlengen en deze langdurig optimaal te laten functioneren, is het noodzakelijk om uw hoortoestellen regelmatig te reinigen. Hoorhetgoed biedt een aantal hoortoestel reinigingsmiddelen aan die hier voor kunnen zorgen. Van droogdozen tot blaasbalgjes, uiteraard van gerenommeerde merken zoals Audinell en Cedis. Hiermee kunt u élk hoortoestel schoonmaken.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u weten welke accessoires het beste passen bij uw wensen, gehoorverlies en hoortoestel(len)? Hoorhetgoed is een professioneel audiciën die u graag voorziet van de juist informatie en een gedegen advies. Met de juiste kennis kunt u vervolgens een goede keuze maken op het gebied van hoortoestel accessoires die uw leven nóg makkelijker zullen maken. Neem contact op met Hoorhetgoed en maak vrijblijvend een afspraak.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.