Hoortoestel accessoires van Hoorhetgoed

Uw hoortoestel is een belangrijk en onmisbaar hulpmiddel dat u helpt om beter te kunnen horen. Toch zijn er altijd enkele uitdagende luistersituaties waarbij alleen een hoortoestel niet toereikend zal zijn voor een optimale luisterervaring. Denk bijvoorbeeld aan mobiel telefoneren en televisie kijken. Met het uitgebreide assortiment accessoires voor hoortoestellen kunt u méér uit uw gehoorapparaat halen. Met de juiste accessoires maakt u zelfs de bovenstaande, ietwat lastigere, situaties prettiger en comfortabeler.

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment hoortoestel accessoires

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Voor elk merk de juiste accessoires

Hoorhetgoed heeft een groot aantal verschillende merken in het aanbod. Deze A-merken hebben ook allemaal de mogelijkheid om de functionaliteiten uit te breiden met de nodige hoortoestel accessoires. Heeft u bijvoorbeeld een Oticon hoortoestel? Dan kunt u kiezen voor het complete Oticon ConnectLine voordeelpakket met een aantal verschillende accessoires die stuk voor stuk bijdragen aan uw luisterervaring. Heeft u een Unitron hoortoestel? Ook dan kunt u uit een tal van hoortoestel accessoires die het beste uit uw hoortoestel zullen halen.

Goedkope accessoires voor hoortoestellen

De hoortoestel accessoires in het aanbod van Hoorhetgoed zijn allemaal zeer scherp geprijsd. Zo kunt u al voor enkele euro's een setje nieuwe Domes of Ear Tips kopen. Streaming hulpmiddelen, televisiehulp en telefonie accessoires voor hoortoestellen zijn iets duurder, maar als u de kosten per gebruik gaat berekenen, dan betaalt u slechts een paar cent voor comfortabel tv kijken of telefoneren. Dat is het dus absoluut waard!

Weet u niet precies welke accessoires goed bij uw hoortoestel passen? Schroom niet en neem contact op met Hoorhetgoed. We voorzien u graag van een gedegen advies zodat u de juiste hoortoestel accessoires kunt aanschaffen en in het vervolg extra comfortabel kunt horen!

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.