Gehoorbescherming van topkwaliteit

Uw gehoor is uitermate belangrijk, dus het verdient de beste bescherming. Wanneer u uw gehoor niet beschermt tijdens bijvoorbeeld concerten, luide werkzaamheden of andere activiteiten, dan kan er gehoorschade optreden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Dat is mogelijk met de juiste gehoorbescherming. Kies gehoorbeschermers die optimaal zijn voor de activiteit waarbij u ze nodig heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale zwemdoppen en oordoppen voor tijdens het vliegen. Bekijk het complete aanbod gehoorbescherming in het onderstaande overzicht.

Komt u er niet uit en wenst u advies? Bel ons dan even op +31 (0)85-0705152. We helpen u graag verder met de keuze voor de juiste gehoorbescherming.

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment gehoorbeschermers

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Gehoorbeschermers voor ieder oor

Heeft u een snurkende partner of dient u op plekken te slapen die wat luidruchtiger zijn dan u gewend bent? In dat geval zijn slaap oordoppen een prima mogelijkheid. Deze vorm van gehoorbescherming zorgt ervoor dat u uw wekker wél hoort, terwijl andere hinderlijke geluiden worden uitgefilterd. Ook met zwemmen kan gehoorbescherming gewenst zijn om te voorkomen dat er water in de gehoorgang komt.

Noizezz is hét merk van Hoorhetgoed.nl

Op sommige momenten is het nu eenmaal prettiger om binnenkomend geluid te blokkeren. Op zo'n moment wilt u oordoppen gebruiken. Hoorhetgoed.nl werkt hiervoor met gehoorbeschermers van het merk Noizezz. Bij Hoorhetgoed.nl vindt u de volgende gehoorbeschermers:

Voor ieder probleem hebben wij dus een oplossing. Heeft u de behoefte aan oordoppen, dan is het belangrijk dat u gehoor geeft aan deze behoefte om gehoorbeschadiging te voorkomen.

Heeft u vragen over een van onze producten? Meer weten over een product of heeft u hulp nodig bij de bestelling? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.