Droogbox hoortoestel

Wilt u uw gehoorapparaat schoon en droog houden? Een droogbox voor uw hoortoestel is dan geen overbodige luxe. Het apparaatje is voorzien van UV licht waardoor schimmels en bacteriën effectief worden verwijderd. Dit is niet alleen beter voor uw gezondheid, maar ook beter voor het hoortoestel. Een gehoorapparaat dat regelmatig wordt schoongemaakt gaat namelijk aanzienlijk langer mee dan een toestel dat niet regelmatig wordt gereinigd. Een kwalitatieve én betaalbare hoortoestel droogbox vindt u bij Hoorhetgoed. We hebben diverse merken in ons aanbod.

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment droogapparaten

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

De werking van een droogdoos voor hoortoestellen

Een droogdoos voor hoortoestellen beschikt over een warme luchtstroom die het toestel droogt. Daarnaast hebben veel dryboxen ook een UV lamp. UV licht is dodelijk voor micro organismen zoals schimmels, gisten en bacteriën. Het is dus een zeer effectieve en eenvoudige manier om uw hoortoestellen goed schoon en droog te houden. U plaatst uw hoortoestel zonder batterij in de drybox en met slechts één druk op de toets begint het apparaat met reinigen. Doordat sommige dryboxen ook beschikken over een kort programma, kunt u er altijd voor kiezen om uw hoortoestel tussentijds te reinigen. Hierdoor loopt u minder kans op schade door vocht. Een droogapparaat is dus onmisbaar voor een optimale levensduur van uw hoortoestel.

Welke drybox is geschikt?

Een droogdoos voor hoortoestellen is een investering die u zeker terugverdient. Zoals reeds aangegeven zal de levensduur van een hoortoestel dat regelmatig wordt gedroogd en gereinigd een stuk langer zijn dan een hoortoestel waarbij dat niet gebeurt. Wilt u een drybox kopen, maar weet u niet welke droogbox voor uw hoortoestellen geschikt is? Neem dan contact op met Hoorhetgoed. Wij voorzien u graag van informatie en advies met betrekking tot het juiste apparaat.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.