Siemens batterijen voor elk hoortoestel

Met Siemens batterijen functioneert uw hoortoestel optimaal. De Siemens hoortoestel batterijen gaan daarbij lang mee. De batterijen functioneren volgens het zink-lucht principe, waarbij de batterij energie afgeeft als de zink in aanraking komt met de lucht. De batterijen lopen dus vrijwel niet leeg als het toestel niet in gebruik is. Een batterij met zink en lucht gaat gemiddeld twee keer zo lang mee als een batterij van vergelijkbare grootte met lithium-ion. Bovendien zijn de Siemens batterijen door de zink-lucht energie én het materiaal erg licht. Zo voelt u uw hoortoestel nog minder. Een ander voordeel van zink-lucht is dat zink heel goedkoop is. Daarom zijn de Siemens batterijen ook zo voordelig in te kopen, waar u ook van profiteert!

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment batterijen

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Wanneer zijn de Siemens batterijen geschikt voor uw toestel?

Of hoortoestel batterijen geschikt zijn voor uw toestel, is afhankelijk van het type hoortoestel dat u heeft. Dat geldt dus ook voor de Siemens hoortoestel batterijen. Heeft u een bepaald type toestel? Dan heeft u hiervoor een bepaald type batterij nodig. Natuurlijk is er voor elk type hoortoestel een passende batterij van elk merk. De Siemens hoortoestel batterijen zijn dus niet alleen geschikt voor hoortoestellen van het merk Siemens. Ze passen ook in ieder ander hoortoestel. Mits u het juiste type bestelt. Heeft u hierbij hulp nodig? Geen nood, wij helpen u graag.

 

Overzicht typen Siemens hoortoestel batterijen

Siemens biedt voor elk type hoortoestel een passende batterij aan. Of u nu een groot en handzaam gehoorapparaat heeft of een klein hoortoestel dat vrijwel onzichtbaar achter uw oor zit. Alle gehoorapparaten vallen onder één van de vier verschillende typen:

  1. Type 10: hiervoor heeft u type 10 hoortoestel batterijen nodig. Deze zijn te herkennen aan de gele verpakking. Type 10 is het kleinste type hoorbatterij, voor het kleinste toestel.
  2. Type 312: hiervoor heeft u type 312 hoortoestel batterijen nodig, herkenbaar aan de bruine verpakking. Batterijen met type 312 zijn na type 10 het kleinste.
  3. Type 13: hiervoor heeft u type 13 hoortoestel batterijen nodig. U herkent dit type ook aan de oranje kleur van de verpakking. Batterijtype 13 is wat groter en gaat daarom nog langer mee.
  4. Type 675: hiervoor heeft u type 675 hoortoestel batterijen nodig. Dit grootste batterijtype herkent u aan het blauwe kleurlabel. Deze batterij is het grootst en gaat daarom het langst mee.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.