Rayovac batterijen voor uw gehoortoestel

Rayovac batterijen zijn batterijen voor gehoortoestellen. De batterijen zijn verpakt per zes stuks. Afhankelijk van de mate van gebruik van uw toestel gaan ze erg lang mee. Rayovac hoortoestel batterijen zijn beschikbaar in alle mogelijke types. Zo is er altijd een type Rayovac batterij dat in uw hoortoestel past. Wilt u meer weten over de Rayovac Extra Advanced batterijen en het verschil met andere merken hoortoestelbatterijen? Vraag ons gerust om meer informatie. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en face to face in de winkel.

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment batterijen

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:
 

Rayovac hoortoestel batterijen: als beste getest

Rayovac is het goedkoopste merk hoortoestel batterijen uit het assortiment van Hoorhetgoed. De prijs-kwaliteitverhouding is echter ook uitstekend. De Rayovac hoortoestel batterijen zijn namelijk als beste getest. Ze zijn erg goedkoop, gaan lang mee én ze worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Daarnaast bieden de 1,45V batterijen een lange en stabiele verbinding met draadloze accessoires. De pakjes Rayova batterijen bevatten zes batterijen. De pakjes zijn zo goedkoop, dat u goed een voorraadje tegelijk kunt bestellen, om altijd nieuwe, passende batterijen in huis of op zak te hebben als uw hoortoestel aan nieuwe batterijen toe is. Bestelt u zo'n handige voorraad Rayovac batterijen? Dan bezorgen wij uw pakketje met batterijen in het type naar keuze geheel gratis. Deze aanbieding geldt voor bestellingen vanaf 10 stuks blisters.

Typen Rayovac batterijen en gebruiksduur

Net als ieder ander merk met hoortoestelbatterijen biedt Rayovac batterijen voor elk type hoortoestel. Zo kunt u kiezen uit type 10 met de gele verpakking, type 13 met de oranje verpakking, type 675 met de blauwe verpakking en type 312 met de bruine verpakking. Welk hoortoestel u ook heeft, Rayovac en onze andere merken hebben geschikte batterijen voor u. Afhankelijk van het type hoortoestel kiest u voor een type batterij. De gebruiksduur is afhankelijk van het type batterij. Hoe groter de batterij, hoe langer deze meegaat. Type 10 (geel) is het kleinst en gaat daarom het minst lang mee. 312 (bruin) is daarna het kleinst, gevolgd door 13 (oranje) en 675 (blauw). Vindt u het belangrijk dat uw batterij zo lang mogelijk meegaat? Laat ons u adviseren over het gebruik van de Rayovac hoortoestel batterijen.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.