Power One hoortoestel batterijen & accu's

Power One is een vooraanstaand merk met onder andere accu's en batterijen om uw hoortoestel op te laden en optimaal te kunnen gebruiken. Niets is zo vervelend als een hoortoestel met een lege batterij. Dat is verleden tijd met  de Power One accu. Vindt u het toch prettiger om gewoon batterijen te gebruiken? Ook dat is geen probleem: ook Power One batterijen kunt u zeer voordelig aanschaffen via de Hoorhetgoed webshop. Met slechts enkele klikken kunt u uw gewensten accu en batterijtjes veilig en voordelig bestellen. In veel gevallen wordt uw bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment batterijen

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Accu vs. batterijen

Bij Hoorhetgoed kunt u kiezen voor diverse maten en soorten Power One batterijen. Dit zijn de hoortoestelbatterijen zoals u ze ook van andere merken in onze shop kunt vinden. Qua kwaliteit zijn ze gelijkwaardig aan andere merken, maar vaak wordt toch gekozen voor de Power One accu. Deze heeft namelijk één zeer groot voordeel: u kunt de de accu 1000 keer opladen alvorens deze vervangen hoeft te worden. De Power One accu wordt namelijk geleverd met twee oplaadbare batterijtjes die om en om opgeladen kunnen worden. Zo zit u nooit zonder batterij en kunt u altijd optimaal horen met uw hoortoestel. De Power One accu is dus de meest kosteneffectieve oplossing voor uw hoortoestel.

Verdere voordelen zijn dat u niet elke keer een pakje batterijen hoeft te kopen. Nu zijn de Power One hoortoestel batterijen erg goedkoop bij Hoorhetgoed, dat is wel een voordeel. Maar uiteindelijk levert een accu u meer op. Deze kan namelijk tot wel 1000 keer worden opgeladen alvorens deze niet meer voldoende stroom kan leveren om de batterijtjes goed te kunnen gebruiken.

Power one accu én batterijen kopen

Wanneer u een Power One accu koopt, is het altijd handig om op zijn minst één setje Power One batterijen mee te bestellen. Deze kunt u dan altijd als back-up gebruiken, mocht u bijvoorbeeld een keer zijn vergeten om uw batterijtje op te laden. Of wellicht heeft u pech en valt de stroom uit. Dan is het fijn om backup batterijen te hebben zodat u toch goed kunt horen die dag.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.