Audifon hoortoestel batterijen

Audifon hoortoestel batterijen zijn kwalitatieve merkbatterijen voor uw hoortoestel. De Audifon batterijen zijn beschikbaar in alle typen die bestaan voor hoortoestellen. De batterijen zijn verpakt per zes stuks. Zo kunt u het eerste setje direct in uw hoortoestellen doen, één setje meenemen in uw zak of tas, en het derde setje thuis opbergen zodat u altijd een nieuwe set batterijen heeft klaarliggen. Vervangt u de Audifon hoortoestel batterijen van uw toestel? Dan kunt u alvast een nieuwe verpakking batterijen bestellen, om zo altijd over hoorbatterijen te beschikken ter vervanging van de lege batterijen in uw toestel. Wilt u meer informatie over Audifon of wilt u weten of dit merk geschikt is voor uw toestel? Neem gerust contact met ons op, per e-mail, telefoon of in onze winkel in Heythuyzen. Hoortoestel batterijen kunt u ook bestellen in onze webwinkel. Vaak bezorgen wij ze gratis!

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment batterijen

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Audifon hoortoestel batterijen, geschikt voor elk toestel

Audifon hoortoestel batterijen zijn geschikt voor elk type hoortoestel. De batterijen zijn namelijk in alle vier de typen beschikbaar: geel (10), bruin (312), oranje (13) en blauw (675). Zo is er altijd wel Audifon batterijen die in uw toestel passen! Twijfelt u welk type batterij u nodig heeft? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken wij voor u uit welke type u nodig heeft voor uw hoortoestel. Eventueel kunnen wij u ook uitleg geven over de andere merken en welk merk het best bij uw toestel en het gebruik van uw toestel past.

 

Hoelang gaan de Audifon batterijen mee?

Audifon is een kwalitatief merk met hoortoestellen en hoortoestel batterijen. Het merk is erg populair. Daarom wordt het ook in meer dan 65 landen verkocht. Audifon doet duidelijk iets goed. Bij Hoorhetgoed zijn we het daarmee eens. De Audifon hoortoestel batterijen zijn goedkoop, terwijl ze toch de nodige kwaliteit bieden voor uw toestel. De batterijen gaan lang mee, afhankelijk van de mate van gebruik van uw hoortoestel én de manier waarop u uw toestel gebruikt. Streamt u bijvoorbeeld veel of gebruikt u een hogere versterking? Dan gaan de batterijen wat minder lang mee. Hiernaast is het afhankelijk van de grootte van de batterijen, hoelang deze meegaan.

Het is afhankelijk van uw type hoortoestel welke batterijen u hierin kunt doen. De verschillende typen batterijen hebben namelijk een verschillende grootte. Hoe groter de batterij, hoe langer deze meegaat.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.