Hoortoestel batterijen met lange levensduur

Is uw hoortoestel batterij bijna leeg? Bestel tijdig een setje nieuwe batterijen om problemen te voorkomen. Bij Hoorhetgoed vindt u een zeer uitgebreid aanbod met diverse merken, bijvoorbeeld Rayovac, Siemens, Audifon en Power One. Voor élk hoortoestel hebben we een passend setje batterijen in het assortiment. Weet u niet helemaal zeker welke hoortoestel batterijen u nodig heeft? Neem dan even contact met ons op.

Lees verder

Bekijk hieronder ons gehele assortiment batterijen

Klik om te filteren
Categorie:
Merk:
Sorteren op:
Aantal producten:

Hoortoestel batterijen bestelt u online

Een hoortoestel werkt op batterijen. Dit betekent vanzelfsprekend dat deze eens in de zoveel tijd vervangen dienen te worden door nieuwe batterijen. Bent u op zoek naar geschikte batterijen voor uw hoortoestel? Dan bevindt u zich op dit moment op de goede website, hier kunt u namelijk een divers aanbod van allerlei batterijen voor de verschillende hoortoestellen vinden.

Maten, nummers en kleuren

Bij de aankoop van nieuwe batterijen is het belangrijk dat er op een aantal kenmerken wordt gelet. Zo beschikken alle batterij merken over dezelfde nummer- en kleuraanduiding, wat het aanschaffen van nieuwe batterijen een stuk gemakkelijker maakt. Er zijn in totaliteit vier verschillende maten. Deze maten zijn allen herkenbaar aan het weergegeven nummer en de kleur. De vier verschillende hoortoestel batterijen zijn; 10 geel, 312 bruin, 13 oranje en 675 blauw. Deze batterijen hebben allen dezelfde voltage, maar beschikken over een andere afmeting en energievermogen. Bij de aankoop van uw hoortoestel kunt u altijd vragen welk batterijtype nodig is. Dit staat tevens ook in de handleiding van het desbetreffende hoortoestel.

Hoortoestel batterij bijna leeg?

Zodra de batterijen van het hoortoestel bijna leeg zijn, krijgt u een waarschuwing te horen van uw hoortoestel. Dit kan zijn in de vorm van een melodie of een gesproken bericht. Ook kunt u dit merken aan de kwaliteit van het geluid. Zo zal uw hoortoestel minder goed functioneren en zullen de geluiden anders hoorbaar zijn dan normaal. Bent u van mening dat uw hoortoestel batterijen bijna leeg zijn? Dan is het mogelijk om deze te testen met behulp van een speciale hoortoestel batterijtester. Met deze tester kunt u meten hoeveel stroom de batterij nog geeft. Op deze manier weet u zeker dat het mindere geluid door de lege batterijen komt en dus niet veroorzaakt wordt door het feit dat uw hoortoestel defect is. Mocht het toch aan het hoortoestel liggen, dan kunt u contact opnemen met uw Hoorhetgoed. Zij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nog meer informatie omtrent de hoortoestel batterijen? Neem dan nu contact op via het contactformulier en wij zullen u graag voorzien van meer informatie.

Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bel ons op 085-0705152 (gratis)
Of laat ons contact opnemen met u.
Adviesgesprek aan huis ook 's avonds en in het weekend. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.
Plan een gratis & vrijblijvend adviesgesprek Bij u thuis of op uw werk
Wij nemen contact op voor het plannen van een afspraak.
Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het adviesgesprek kost u helemaal niets. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld. Discreet en in een vertrouwde omgeving.